Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle tebrik ederim seni, çok başarılı bir kesim olmuş. Bana deneme yapalım demek ve kesip 5-4 gibi bunu foruma atmak lafla sözle anlatılmaz. Ben buraya sert bir şekildede yazabilirdim ancak artık tartısmaya kimseyle girmicem istediniz gibi algılayabilirsiniz. Ben seni YALNIZKURT ile 15-1 veya 15-2 turnuvada kestiğimin bile fotoğrafını ve videosunu almadım. Gerek duymadım kendimi ispatlama gibi bir kanıtım olmadı hiç bir zaman olmazda. İstedikleri kadar dost olduğum adamların düşman olduktan sonra deneme vs lerinin veya alıştırma gibi bu türdeki vs lerin ss leri atmaları zoruma gitmiyor. Ben bu güne kadar kaybettim tüm vs leri tebrik ettim. Kesildiğim gibide kesmesinide bildim. Uzun lafın kısası herşeyi ss almakla olmuyor. Karakter meselesidir. Dost dediğin adamın arkadasından iş çevirmeye benzer, bu gün gardaş yarın düşman hopp furumda konular. Unutma bunu sen yaparsın ama yarında bazıları sana yapar. İyi forumlar iyi oyunlarnush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
![]()
Tamam da ne şimdi bu tribe girmeler falan bugün dost yarın arkadan iş çevirme konusuna gelince sizden iyi tanımam ben. Kimse sizin elinize su dökemez.Öncelikle tebrik ederim seni, çok başarılı bir kesim olmuş. Bana deneme yapalım demek ve kesip 5-4 gibi bunu foruma atmak lafla sözle anlatılmaz. Ben buraya sert bir şekildede yazabilirdim ancak artık tartısmaya kimseyle girmicem istediniz gibi algılayabilirsiniz. Ben seni YALNIZKURT ile 15-1 veya 15-2 turnuvada kestiğimin bile fotoğrafını ve videosunu almadım. Gerek duymadım kendimi ispatlama gibi bir kanıtım olmadı hiç bir zaman olmazda. İstedikleri kadar dost olduğum adamların düşman olduktan sonra deneme vs lerinin veya alıştırma gibi bu türdeki vs lerin ss leri atmaları zoruma gitmiyor. Ben bu güne kadar kaybettim tüm vs leri tebrik ettim. Kesildiğim gibide kesmesinide bildim. Uzun lafın kısası herşeyi ss almakla olmuyor. Karakter meselesidir. Dost dediğin adamın arkadasından iş çevirmeye benzer, bu gün gardaş yarın düşman hopp furumda konular. Unutma bunu sen yaparsın ama yarında bazıları sana yapar. İyi forumlar iyi oyunlar
Tebrikler Ramona Noktayı sağlam koymuşsun..
Son noktanın fotoğrafını rica edicem arkadaslardan atıcam hiç bir problem yok bu konuda tirbe girmeye gerek yok gerektiği kadar sakinim.Tamam da ne şimdi bu tribe girmeler falan bugün dost yarın arkadan iş çevirme konusuna gelince sizden iyi tanımam ben. Kimse sizin elinize su dökemez.
Tebrikler Ramona Noktayı sağlam koymuşsun..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)