Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: edit_content_main, width: 94%"]Arkadaşlar Alt Yapıyı Kurdum Bundan Sonra Hile Sürekli Güncellenecektir Yedekleri Vardır.
Çekemeyenler virüs diyor admin de virüs total e bakmadan kapatıyor anlamadım ama neyse istiyen virüstotale bakabilir hatta indirip açmadan tekrar virüstotale yükleyebilir... İstemeyen de indirmesin kardeş zorlamıyorum güncel paylaşıyorum işte kendimde kullanıyorum wolf oynarken
Hileden Ekran Görüntüsü :
Hile Nasıl Kullanılır :
1-) Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın
2-) Xigncode dolarken hileyi Yönetici Olarak Çalıştırın
3-) Xigncode Dolarken Aktif Bölümdeki Aktif Et Butonlarına basabilirsiniz... 3 'ünü de basın...
4-) Daha Sonra Hileyi Rahatça Kullanabilirsiniz...
Not : Hilede Karakter Kodlarını v.b Vermedim Sitemizde Bulabilirsiniz...
Not : Hile Açıkken Çantaya Girerseniz Geri Çıkamayabilirsiniz Market Bölümünden EDS'ye Girip Geri Tuşuna Basarsanız Düzelir
Dosya Bilgileri :
İsim: Wolfteam Ultimate Trainer v0.1.rar
Dosya Türü : RAR
Dosya Boyutu: 45 KB
Virüs Taraması : Virüs Total Temiz Link'te Mevcut
Rar Şifresi : www.winchestermaster.tr.gg
İndirme Linkleri : http://www.dosyaupload.com/1O1w
Virüstotal :
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: edit_content_main, width: 94%"]Arkadaşlar Alt Yapıyı Kurdum Bundan Sonra Hile Sürekli Güncellenecektir Yedekleri Vardır.
Çekemeyenler virüs diyor admin de virüs total e bakmadan kapatıyor anlamadım ama neyse istiyen virüstotale bakabilir hatta indirip açmadan tekrar virüstotale yükleyebilir... İstemeyen de indirmesin kardeş zorlamıyorum güncel paylaşıyorum işte kendimde kullanıyorum wolf oynarken
Hileden Ekran Görüntüsü :
Hile Nasıl Kullanılır :
1-) Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın
2-) Xigncode dolarken hileyi Yönetici Olarak Çalıştırın
3-) Xigncode Dolarken Aktif Bölümdeki Aktif Et Butonlarına basabilirsiniz... 3 'ünü de basın...
4-) Daha Sonra Hileyi Rahatça Kullanabilirsiniz...
Not : Hilede Karakter Kodlarını v.b Vermedim Sitemizde Bulabilirsiniz...
Not : Hile Açıkken Çantaya Girerseniz Geri Çıkamayabilirsiniz Market Bölümünden EDS'ye Girip Geri Tuşuna Basarsanız Düzelir
Dosya Bilgileri :
İsim: Wolfteam Ultimate Trainer v0.1.rar
Dosya Türü : RAR
Dosya Boyutu: 45 KB
Virüs Taraması : Virüs Total Temiz Link'te Mevcut
Rar Şifresi : www.winchestermaster.tr.gg
İndirme Linkleri : http://www.dosyaupload.com/1O1w
Virüstotal :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/TD][/TR]
[/TABLE]
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dosya Virüslüdür...
İndirme linkleri kaldırılarak kapatıldı.