farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Orta Emek Server Files;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcface
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 200
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam bug vs. yoktur başım agrıdı bi kere useri cektim oyun kapantı bilinen acıklar kapalıdır ?

birden diff'ten anlarmısın bi kodu kaldırmak istiyorum.
diff kaldırmak yerine üzerine diff atılmamış sıfır bir game db ve client exe kullan çünkü diff kaldırma diye birşey yok var olanı değiştirme diye birşey var örneğin 150 level max bunu 250 yaparsın ama var olan difi silemezsin belki silen vardır bilmiyorum ama ben silmedim. Kolay gelsin bilinen tüm açıkları kapattım.

Turkmmo Flood Engelleme

hocam bug vs. yoktur başım agrıdı bi kere useri cektim oyun kapantı bilinen acıklar kapalıdır ?

birden diff'ten anlarmısın bi kodu kaldırmak istiyorum.
diff kaldırmak yerine üzerine diff atılmamış sıfır bir game db ve client exe kullan çünkü diff kaldırma diye birşey yok var olanı değiştirme diye birşey var örneğin 150 level max bunu 250 yaparsın ama var olan difi silemezsin belki silen vardır bilmiyorum ama ben silmedim. Kolay gelsin bilinen tüm açıkları kapattım.

Turkmmo Flood Engelleme

anladım hocam peki bu konuda belirttigim bölümü editleye bilirmiyiz ?

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/3493224-bu-kodu-34k-diffe-cevirebilecek-olan.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri