BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

laptopta hddsinde sorun.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NicoleJS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 263

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selam arkdaşlar

2-3 gündür sorun yaşıyorum world of tanks oyunu oynuyorum. öncelikle ve 3 gün önce win 10 da açılmadı bende yeniden yükleme yaptım. sorun çözüldü sandım fakat toplamda 15-20 dk süren yeniden sıfırlayıp kurma işlemi 1-1:30 saat sürdü. güncellemeler vs yaptıktan sonra yani 10 saat sonra tekrar açtıgımda pc açılmadı ekranda windows penceresi gelip kitlenip kalıyordu devamlı hdd çalışıyordu. -bende yeniden win 7 kurdum fakat 2 gündür hdd okadar saçma sapan kasılıyorki diskte bad sektör varmı diye disk taraması vs yaptım fakat sorun yok. bir dosya silmeye çalışınca bile 2-3 dk donuyor okadar saçma kasılıyor hdd. kontrol ediyorum 6mb hddnin Hafızasını full zorluyor görevler yanıt vermiyor bazen.. sizce sorun nedeni nedir bilen varmı. HDD değştirsem faydası olurmu.

laptop özellikleri : asus g51 xj3d 6gb ram i71nesil HDD7200rmp
, ,

Son düzenleme:
Diskte bad sektör olmaması onun sağlam olduğunu göstermez. ( ) Disk arızalı ve arızası da yavaş çalışma olabilir.Farklı bir HDD ile cihazı test edin.Anakart arızasına kadar yolu var.
tag:

Son düzenleme:
selam arkdaşlar

2-3 gündür sorun yaşıyorum world of tanks oyunu oynuyorum. öncelikle ve 3 gün önce win 10 da açılmadı bende yeniden yükleme yaptım. sorun çözüldü sandım fakat toplamda 15-20 dk süren yeniden sıfırlayıp kurma işlemi 1-1:30 saat sürdü. güncellemeler vs yaptıktan sonra yani 10 saat sonra tekrar açtıgımda pc açılmadı ekranda windows penceresi gelip kitlenip kalıyordu devamlı hdd çalışıyordu. bende yeniden win 7 kurdum fakat 2 gündür hdd okadar saçma sapan kasılıyorki diskte bad sektör varmı diye disk taraması vs yaptım fakat sorun yok. bir dosya silmeye çalışınca bile 2-3 dk donuyor okadar saçma kasılıyor hdd. kontrol ediyorum 6mb hddnin Hafızasını full zorluyor görevler yanıt vermiyor bazen.. sizce sorun nedeni nedir bilen varmı. HDD değştirsem faydası olurmu..

laptop özellikleri : asus g51 xj3d 6gb ram i71nesil HDD7200rmp

Acaba hdd den değilde ramden kaynaklanıyor olabilir mi diye düşündüm çünkü hdd nin çalıştığını söylüyorsun acaba ramlerini kontrol eder misin ? Garantisi bittiyse ve elinde yedek ram var ise farklı ramler ile dene fakat ramlerin mümkünse 2gb dan düşük olmasın windows 10 gereksinimi çünkü :) Ramlerinden biri bozuk ise normalde bilgisayarın açılmaması lazım fakat denemekte yarar var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri