HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@saidk1996;
![]()
BU RESİMDE PACK LA İLGİLİ BİR HATA VAR KARDEŞ FARKETTİNMİ POTLARIN YANINDAKİ YER VE HAMLE NİN YANINDAKİ YERE BAKARMISIN[/CENTER]
hata degil o metin2.usun packından çektim o bölümü atak kamera butonları falan var o ayakkabı şeklindeki butona tıklayınca açılıyor
o tga ların ve ya butonların bulunduğu yeri konuya ekleyebilirsen o zaman düzeltmek isteyenler olabilir benim gibi gorunuşu kapatmış sanki ufak bır ek anlatım yaparsanız sevirim taskbar.py yapıldığını düşünüyorum ama yanlışımda olabilir eklersen sevinirim bu akşam filesi kullanmaya başlayacağım. Bir sorum daha olacaktı bu client src ve game src uzerıne bir ekleme yaptınızmı pma nın src leri sizinkiler kadar yüksek mb değilde insanlar kuşkulanıyor.
hata degil o metin2.usun packından çektim o bölümü atak kamera butonları falan var o ayakkabı şeklindeki butona tıklayınca açılıyor
o tga ların ve ya butonların bulunduğu yeri konuya ekleyebilirsen o zaman düzeltmek isteyenler olabilir benim gibi gorunuşu kapatmış sanki ufak bır ek anlatım yaparsanız sevirim taskbar.py yapıldığını düşünüyorum ama yanlışımda olabilir eklersen sevinirim bu akşam filesi kullanmaya başlayacağım. Bir sorum daha olacaktı bu client src ve game src uzerıne bir ekleme yaptınızmı pma nın src leri sizinkiler kadar yüksek mb değilde insanlar kuşkulanıyor.
+ 40 slot npc GAME-Client+12 slot ticaret GAME-Client+2 Envanter GAME-Client+sersemlik bugu Fix GAME+ + basarken basit bilgi GAME+ [GameMaster] Tagı Client+ Python Sürüm 2.7 yükseltildi Client+ Granny Sürüm 2.9 yükseltildi Client
yaptıgım degişiklikler bunlar test etmeden kullanmaya başlama yinede belki gözden kaçmış bişey olabilir
+ 40 slot npc GAME-Client+12 slot ticaret GAME-Client+2 Envanter GAME-Client+sersemlik bugu Fix GAME+ + basarken basit bilgi GAME+ [GameMaster] Tagı Client+ Python Sürüm 2.7 yükseltildi Client+ Granny Sürüm 2.9 yükseltildi Clientyaptıgım degişiklikler bunlar test etmeden kullanmaya başlama yinede belki gözden kaçmış bişey olabilir
Bu hatayı veriyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)