noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

c++ Game Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren-626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 482

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkeze İyi Geceler Arkadaşlar Benim Oyunda Lonca acıyorum lonca savaşı başlıyor ancak izleyici olarak giriyor ve ox mapına gittigimde lonca gözükmüyor tekrar mavi sarı kırmızı maplara gittigimde geri gözüküyor lonca sorun nedir sizce

Herkeze İyi Geceler Arkadaşlar Benim Oyunda Lonca acıyorum lonca savaşı başlıyor ancak izleyici olarak giriyor ve ox mapına gittigimde lonca gözükmüyor tekrar mavi sarı kırmızı maplara gittigimde geri gözüküyor lonca sorun nedir sizce

Hangi files ise o sil gitsin başka files kullan kaç senedir metin2 sistemleri ile iç içeyim böyle bir saçmalığı ne duydum nede gördüm o yüzden

rm -rf /usr/game && rm -rf /var/db/mysql

yaparsın yeni files kurarsın işlerin tamam olur :D

2 fatiha 1 nas okuduktan sonra dua et düzelicektir

Bu yöntem olmazsa şunu dene

2 tutam at bacağı 1 kaşık zeytin yağı bolcana şeker ve doğra karıştır bitince klavyeye sür klavye pcye komut verip sorun fixlenicektir.

2 sini dene tarafını seç %100 çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri