- Konular
- 30
- Online süresi
- 7d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 2,268
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar, PHP kodlaması tamamen bana ait olan market scriptini satmaya karar verdim. Aslında projeyi 4 ay önce tamamlamıştım fakat o sıralar metin2 sektörünü bırakıp sipariş üzerine scriptler yazmaya başlayınca satışa sunamadım.
Script için tanıtım videosu hazırladım öncelikle onu veriyim.
► SCRİPT AYLIK : 50 TL OLARAK SATILACAKTIR.HERHANGİ BİR PAZARLIĞA AÇIK DEĞİLDİR.
► LİSANSSIZ SCRİPT SATIŞI YOKTUR.
► TÜM SATILAN SCRİPT İÇİN ALAN ADINA LİSANSLAMA UYGULANACAKTIR.
► İLK İKİ MÜŞTERİ İÇİN MANUAL LİSANSLAMA YAPILACAKTIR.
► ÖDEME YAPILDIKTAN SONRA YOĞUNLUĞA BAĞLI OLARAK MAKSİMUM 30 DAKİKA İÇİNDE SCRİPT TESLİM EDİLİR.
► LİSANS SÜRESİ GEÇERLİ OLDUĞU SÜRECE TÜM MÜŞTERİLERE TEKNİK DESTEK VERİLİR.
► Anasayfa :
- Scriptin header bölümün de serverınızın logosunu koyabileceğiniz ve kullanıcılara ait bilgilerin bulunduğu bir bölüm vardır.
- Header'ın alt kısmında menüler ve arama kısmı vardır. Arama bölümüne marketteki eşyanın ismini veya EP mikatarını yazdığınızda ilgili eşyayı bulacaktır.
-Content kısmında 5 adet duyuru tablosu bulunur. Soldaki olan ana duyuru tablosudur. Orada bulunan resim ve üzerinde ki yazılar Admin Panelinden kontrol edilebilir. Sağdaki duyuru tabloları da aynı şekilde Admin Panelinden kontrol edilebilir. Ayrıca dilediğinizde duyuru tablolarının görününürlüğüünü ayarlayabilirsiniz.
-Footer kısmında eklediğiniz son 4 eşya gösterilir.
► Eşya Liste:
-Eşya listesi kısmında eklenilen tüm eşyalar gösterilir. Onun dışında menüde bulunan eşya kategorileri kısmı tamamen statiktikdir. Admin panelinden eşya eklerken kategori seçtiğinizde ilgili kategori bölümüne aktarılır. Kullanıcalar menü kısmında eşya kategorileri bölümüne rahatça ulaşabilirler.
► Fırsat Ürünleri Listesi:
-Bu kısımda İNDİRİMLİ ürünler ve EM ile satılan ürünler olmak üzere iki tane bölüm vardır.
-İNDİRİMLİ ürünler kısmında Admin Panelinden belirlediğiniz bir eşyanın indirim yüzdesini girerek eşya fiyatında indirim sağlayabilirsiniz. Bu şekilde yaptığınızda eşya otomatik olarak indirimli ürünler kısmına gelir.
-EM market bölümünde EM üzerine satış yapacağınız ürünleri koyabilirsiniz.
► Kupon Bozdur Bölümü:
-Bu kısımda Admin Panelinden oluşturduğunuz kupon kodlarını kullanarak kullanıldığı hesapa EP yükletmesini sağlayabilirsiniz.
► Bozdurduğum Kuponlar Bölümü:
-Bu kısımda kullanıcılar kulandığı kuponların tamamına erişebilir.
► Ticket Oluşturma Bölümü:
-Bu kısımda kullanıcılar sorunları vs. hakkında ticket oluştururlar. Admin Panelinden tüm ticketları görebilir ve yanıt verebilirsiniz.
► Ticketlarım Bölümü:
-Bu kısımda kullanıcılar ticket kontrolünü gerçekleştirip Admin'den gelen cevapları okuyabiilirler ve cevaplayabilirler.
► Karakterlerim Bölümü:
-Bu kısımda kullanıcı hesabına ait karakterlerin tamamını görüntüleyebilir.
► Satış Log Bölümü:
-Bu kısımda kullanıcı marketten satın aldığı tüm eşyaları görüntüleyebilir.
► Nesne Market Depo Demosu:
-Bu kısımda kullanıcı oyun içindeki nesne market deposunun bir yansımasını görebilir.
-Aldığım güvenlik kodlamasının bir kısmını bahsedeyim. Örnek veriyorum : http://arizali.site/shop/index.php?s=ticket_cevap&ticket_id=210856440 bu benim hesabıma ait bir ticket'ın linki. Bu ticket'ın id'si 210856440. Tüm ticketların bu şekilde url'si vardır ve url'yi ticket id'lerden çeker. Ama aklınıza gelmesin ki benim ticket id'mi bilen biri benim ticketlarıma ulaşabilir mi ? Kesinlikle hayır!! Kodlama düzeyi de burda devreye giriyor. Öncelikle tüm o ticket id'ler 9 haneli random üretilen bir sayıdan ibaret bu da demek oluyor ki benim ticket id'mi bulması için bir çok kez denemesi lazım. Hadi diyelim ki bir şekilde ticket id'mi buldu. O zamanda şöyle bir sistem devreye giriyor. Öncelikle sistem o table'daki ilgili ticket id'nin bulunduğu stündaki account_id'yi tarıyor.O account id ile panele giriş yapan kişinin account id'sini kıyaslıyor.Eğer başka bir account_id ise kesinlikle ticket'ı okuyamıyor.
-Öncelikle sql inject olayından bahsedeyim. Bildiğiniz üzere sql inject PHP'nin kod açıklarından kaynaklanmaktaydı. Microsoft bile zamanında bu kod açığından nasibini alıp kendi programlama dilini geliştirdi
. Zaten PHP'nin yeni sürümleriyle beraber sql inject yapmayı sağlayan kodlardaki açıkları kapattılar. Bazılarının formatını değiştirip güncellediler. Bu script de tüm bunlardan haberi olan ben tarafından yazıldığı için herhangi bir sql inject açığı bulunmamaktadır. İsteyen scriptin demosundan test edebilirler.
-Script de tarafımca yazılmış ya da kodlama hatası olarak herhangi bir açık bulunmamaktadır. Scriptin tamamen arkasındayım. Eğer müşterilerden biri scriptte açık bulup ispatlarlarsa öncelikle o müşteriye ücret ödeyip ardında da açığı kapatırım.
► Skype Adresi: e-koseoglu
► Telefon numaramı pm'den isteyenlere verebilirim.
► Form üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.
DEMO İÇİN TIKLAYINIZ
Kullanıcı Adı : test
Şifre : 123456
Scriptin Tanıtım Videosu
Sriptin Genel Görünümü
Satış Politikam
Scriptin Tanıtım Videosu
Sriptin Genel Görünümü
Satış Politikam
► SCRİPT AYLIK : 50 TL OLARAK SATILACAKTIR.HERHANGİ BİR PAZARLIĞA AÇIK DEĞİLDİR.
► LİSANSSIZ SCRİPT SATIŞI YOKTUR.
► TÜM SATILAN SCRİPT İÇİN ALAN ADINA LİSANSLAMA UYGULANACAKTIR.
► İLK İKİ MÜŞTERİ İÇİN MANUAL LİSANSLAMA YAPILACAKTIR.
► ÖDEME YAPILDIKTAN SONRA YOĞUNLUĞA BAĞLI OLARAK MAKSİMUM 30 DAKİKA İÇİNDE SCRİPT TESLİM EDİLİR.
► LİSANS SÜRESİ GEÇERLİ OLDUĞU SÜRECE TÜM MÜŞTERİLERE TEKNİK DESTEK VERİLİR.
Script'in Özellikleri
► Anasayfa :
- Scriptin header bölümün de serverınızın logosunu koyabileceğiniz ve kullanıcılara ait bilgilerin bulunduğu bir bölüm vardır.
- Header'ın alt kısmında menüler ve arama kısmı vardır. Arama bölümüne marketteki eşyanın ismini veya EP mikatarını yazdığınızda ilgili eşyayı bulacaktır.
-Content kısmında 5 adet duyuru tablosu bulunur. Soldaki olan ana duyuru tablosudur. Orada bulunan resim ve üzerinde ki yazılar Admin Panelinden kontrol edilebilir. Sağdaki duyuru tabloları da aynı şekilde Admin Panelinden kontrol edilebilir. Ayrıca dilediğinizde duyuru tablolarının görününürlüğüünü ayarlayabilirsiniz.
► Eşya Liste:
-Eşya listesi kısmında eklenilen tüm eşyalar gösterilir. Onun dışında menüde bulunan eşya kategorileri kısmı tamamen statiktikdir. Admin panelinden eşya eklerken kategori seçtiğinizde ilgili kategori bölümüne aktarılır. Kullanıcalar menü kısmında eşya kategorileri bölümüne rahatça ulaşabilirler.
► Fırsat Ürünleri Listesi:
-Bu kısımda İNDİRİMLİ ürünler ve EM ile satılan ürünler olmak üzere iki tane bölüm vardır.
-İNDİRİMLİ ürünler kısmında Admin Panelinden belirlediğiniz bir eşyanın indirim yüzdesini girerek eşya fiyatında indirim sağlayabilirsiniz. Bu şekilde yaptığınızda eşya otomatik olarak indirimli ürünler kısmına gelir.
► Kupon Bozdur Bölümü:
-Bu kısımda Admin Panelinden oluşturduğunuz kupon kodlarını kullanarak kullanıldığı hesapa EP yükletmesini sağlayabilirsiniz.
► Bozdurduğum Kuponlar Bölümü:
► Ticket Oluşturma Bölümü:
-Bu kısımda kullanıcılar sorunları vs. hakkında ticket oluştururlar. Admin Panelinden tüm ticketları görebilir ve yanıt verebilirsiniz.
► Ticketlarım Bölümü:
-Bu kısımda kullanıcılar ticket kontrolünü gerçekleştirip Admin'den gelen cevapları okuyabiilirler ve cevaplayabilirler.
► Karakterlerim Bölümü:
► Satış Log Bölümü:
► Nesne Market Depo Demosu:
-Bu kısımda kullanıcı oyun içindeki nesne market deposunun bir yansımasını görebilir.
Script'in Güvenliği Hakkında!
-Aldığım güvenlik kodlamasının bir kısmını bahsedeyim. Örnek veriyorum : http://arizali.site/shop/index.php?s=ticket_cevap&ticket_id=210856440 bu benim hesabıma ait bir ticket'ın linki. Bu ticket'ın id'si 210856440. Tüm ticketların bu şekilde url'si vardır ve url'yi ticket id'lerden çeker. Ama aklınıza gelmesin ki benim ticket id'mi bilen biri benim ticketlarıma ulaşabilir mi ? Kesinlikle hayır!! Kodlama düzeyi de burda devreye giriyor. Öncelikle tüm o ticket id'ler 9 haneli random üretilen bir sayıdan ibaret bu da demek oluyor ki benim ticket id'mi bulması için bir çok kez denemesi lazım. Hadi diyelim ki bir şekilde ticket id'mi buldu. O zamanda şöyle bir sistem devreye giriyor. Öncelikle sistem o table'daki ilgili ticket id'nin bulunduğu stündaki account_id'yi tarıyor.O account id ile panele giriş yapan kişinin account id'sini kıyaslıyor.Eğer başka bir account_id ise kesinlikle ticket'ı okuyamıyor.
-Öncelikle sql inject olayından bahsedeyim. Bildiğiniz üzere sql inject PHP'nin kod açıklarından kaynaklanmaktaydı. Microsoft bile zamanında bu kod açığından nasibini alıp kendi programlama dilini geliştirdi
. Zaten PHP'nin yeni sürümleriyle beraber sql inject yapmayı sağlayan kodlardaki açıkları kapattılar. Bazılarının formatını değiştirip güncellediler. Bu script de tüm bunlardan haberi olan ben tarafından yazıldığı için herhangi bir sql inject açığı bulunmamaktadır. İsteyen scriptin demosundan test edebilirler.-Script de tarafımca yazılmış ya da kodlama hatası olarak herhangi bir açık bulunmamaktadır. Scriptin tamamen arkasındayım. Eğer müşterilerden biri scriptte açık bulup ispatlarlarsa öncelikle o müşteriye ücret ödeyip ardında da açığı kapatırım.
İletişim
► Skype Adresi: e-koseoglu
► Telefon numaramı pm'den isteyenlere verebilirim.
► Form üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.
- Konular
- 368
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 358
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 5,169
- DevLira
- 18
Merhabalar, PHP kodlaması tamamen bana ait olan market scriptini satmaya karar verdim. Aslında projeyi 4 ay önce tamamlamıştım fakat o sıralar metin2 sektörünü bırakıp sipariş üzerine scriptler yazmaya başlayınca satışa sunamadım.
DEMO İÇİN TIKLAYINIZ
Scriptin Tanıtım Videosu
Sriptin Genel Görünümü
![]()
Satış Politikam
⺠SCRİPT AYLIK : 50 TL OLARAK SATILACAKTIR.HERHANGİ BİR PAZARLIĞA AÇIK DEĞİLDİR.
⺠LİSANSSIZ SCRİPT SATIŞI YOKTUR.
⺠TÜM SATILAN SCRİPT İÇİN ALAN ADINA LİSANSLAMA UYGULANACAKTIR.
⺠İLK İKİ MÜŞTERİ İÇİN MANUAL LİSANSLAMA YAPILACAKTIR.
⺠ÖDEME YAPILDIKTAN SONRA YOĞUNLUĞA BAĞLI OLARAK MAKSİMUM 30 DAKİKA İÇİNDE SCRİPT TESLİM EDİLİR.
⺠LİSANS SÜRESİ GEÇERLİ OLDUĞU SÜRECE TÜM MÜŞTERİLERE TEKNİK DESTEK VERİLİR.
Script'in Özellikleri
⺠Anasayfa :
![]()
![]()
![]()
![]()
⺠Eşya Liste:
![]()
![]()
⺠Fırsat Ürünleri Listesi:
![]()
![]()
⺠Kupon Bozdur Bölümü:
![]()
⺠Bozdurduğum Kuponlar Bölümü:
![]()
⺠Ticket Oluşturma Bölümü:
![]()
⺠Ticketlarım Bölümü:
![]()
⺠Karakterlerim Bölümü:
![]()
⺠Satış Log Bölümü:
![]()
⺠Nesne Market Depo Demosu:
![]()
Script'in Güvenliği Hakkında!
-Öncelikle sql inject olayından bahsedeyim. Bildiğiniz üzere sql inject PHP'nin kod açıklarından kaynaklanmaktaydı. Microsoft bile zamanında bu kod açığından nasibini alıp kendi programlama dilini geliştirdi. Zaten PHP'nin yeni sürümleriyle beraber sql inject yapmayı sağlayan kodlardaki açıkları kapattılar. Bazılarının formatını değiştirip güncellediler. Bu script de tüm bunlardan haberi olan ben tarafından yazıldığı için herhangi bir sql inject açığı bulunmamaktadır. İsteyen scriptin demosundan test edebilirler.
-Script de tarafımca yazılmış ya da kodlama hatası olarak herhangi bir açık bulunmamaktadır. Scriptin tamamen arkasındayım. Eğer müşterilerden biri scriptte açık bulup ispatlarlarsa öncelikle o müşteriye ücret ödeyip ardında da açığı kapatırım.
İletişim
⺠Skype Adresi: e-koseoglu
⺠Telefon numaramı pm'den isteyenlere verebilirim.
⺠Form üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.
Güzel fikir, hoş tasarım, sade görünüm.Hayırlı satışlar..
- Konular
- 30
- Online süresi
- 7d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 2,268
- DevLira
- 0
Güzel fikir, hoş tasarım, sade görünüm.Hayırlı satışlar..
Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)