romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Simon Kjaer’e Dev Teklif!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 157

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
27 Kas 2013
Konular
7,500
Mesajlar
24,372
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Daha önce Chelsea’nin ilgilendiği Simon Kjaer’e bu kez İtalya’dan talip çıktı. Koulibaly’yi satacağı iddia edilen Napoli’nin Danimarkalı yıldız için 15 milyon Euro (50 milyon TL) teklif edeceği öne sürüldü.

fb_arma_201415forma01.jpg


Fenerbahçe’nin Danimarkalı stoperi yine Avrupa takımlarının gözdesi haline geldi. Daha önce Chelsea’nin ilgilendiği Simon Kjaer için bu kez Napoli’nin harekete geçtiği iddia edildi. İtalyan basını, Kalidou Koulibaly’yi göndermesi beklenen Mavi-Beyazlılar’ın, bu savunmacının yerini Kjaer ile doldurmak istediğini öne sürdü.

Higuain’i 94 milyon Euro’ya (312 milyon TL) Juventus’a satan, Koulibaly için ise Chelsea’den 45 milyon Euro (150 milyon TL) talep eden Napoli, Kjaer için kesenin ağzını açmaya hazır. İtalyan basını, Fenerbahçe’ye 15 milyon Euro’luk (50 milyon TL) bir teklif yapılacağını yazdı. Bu rakamın daha yükseğe çıkma ihtimali de bulunuyor.Yönetim sıcak bakabilir Pereira bu sezon 3’lü savunma oynatmak istiyor. Bu sistemde Kjaer’in kalması önemli. Ancak yönetim, 4’lü defansa dönülmesi taraftarı. Bu durumda Neustadter ve Skrtel’in yanı sıra Mehmet Topal ve Hakan Çinemre’nin de kadroda olması nedeniyle yönetim, Simon Kjaer’in astronomik bir rakama satılmasına sıcak bakabilir.

Günlük Gazeteler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst