Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

RexMt2 Acık Root Locale Vs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ms42kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çektiğin her videoda kendini düşürüyorsun bence farkına varmalısın bu yüzden uğraştığın işte senin gibilere lamer diyorlar.
Bilmediğin şeyler için sadece kendini kandırıyorsun bu forumda yorum atmim diyorum ama insanın elinde olmuyor işte.

Videoyu daha yeni farkettim 34 k kendi filesi denebilecek bir filesi Kapattı oda benim serverime denk gelmişti ve bunla Hala gurur duyuyor. Piyasada Lakabının Ne olduğunu kendisi çok iyi biliyor. keşke biraz alınsa... Yazık.
Mevlüt Hiçbirşey Bilmediğinin farkına biranönce varmalısın.

Turkmmo Flood Engelleme

Onu Paylascaklarını Sanmıyorum Hem Onun Sahibinin Cok Emegi Vardır Üzerinde Kodları Ekli Source Bile Olsa Cıkarabilecek Kişi Sayısı Cok Azdır Bence Burada :D
Niye bende var sende daha yokmu :) İstersem yarın paylaşırım Keyfimin kahyasımısınız :) Sahibine ne gerek var senin gibiler yararlanmasın diye paylaşmıyoruz :) Yarın Kanıtta atarım sen inanmazsın şimdi :)

Öyle bi söylemişsin ki sanırsın dinini imanını kaybetmiş

Yok kumki sana gülmedim ben :d

CSHybridEncryptdan daha güvenli bir şifreleme yöntemi, crc keyi serverdan çeker der gerät dosyasının daha gelişmiş hali olmadan açılmaz (usr/game/share/packages)
Tşkrlr güzel bi açıklama olmuş git evlen masrafları ben öderim yada parti kur oy verelim.

Videoyu daha yeni farkettim 34 k kendi filesi denebilecek bir filesi Kapattı oda benim serverime denk gelmişti ve bunla Hala gurur duyuyor. Piyasada Lakabının Ne olduğunu kendisi çok iyi biliyor. keşke biraz alınsa... Yazık.
Mevlüt Hiçbirşey Bilmediğinin farkına biranönce varmalısın.

Turkmmo Flood Engelleme

Niye bende var sende daha yokmu :) İstersem yarın paylaşırım Keyfimin kahyasımısınız :) Sahibine ne gerek var senin gibiler yararlanmasın diye paylaşmıyoruz :) Yarın Kanıtta atarım sen inanmazsın şimdi :)

Kendinizi Kandıran Sizlersiniz Ben Hackerm Veya Lamerim Gibi Bi Kelime Kullanmadım Sizin Gözünüzde Lamersam Sizde Basit Bi Lamer Tarafından Hacklenen Kişilersiniz Bide Böyle Bakın Duruma Ki Ne Kadar Kücüldügün Videoda Msjlarda Gözüküyor Kendi Filesi Felan Files Benim Degil O Ayrı Mevzu Siberin Filesi Sende Biliyorsun Bilmemezlikden Gelip Egonu Hep Tatmin Ediyorsun Basit Birisin Vasatsın .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri