HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Onu Paylascaklarını Sanmıyorum Hem Onun Sahibinin Cok Emegi Vardır Üzerinde Kodları Ekli Source Bile Olsa Cıkarabilecek Kişi Sayısı Cok Azdır Bence Burada![]()
files yada tek paylaşılsında o yeter sökmek sorun deil bana heleki aradığım bişey olunca

Açık Olan Linkleri nasıl paylaşıyorsun şaşıyorum
Herzaman nasıl biri olduğunu belli ediyorsun mevlüt
Herzaman nasıl biri olduğunu belli ediyorsun mevlütAçık Olan Linkleri nasıl paylaşıyorsun şaşıyorumHerzaman nasıl biri olduğunu belli ediyorsun mevlüt
açık ? dalga geçiyosun galiba enigma ile gömülmüş bi packı nasıl açık görüyosun kasettiğin sw tabi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
midir dielmidir bilemem ama bu sw nin packları gömülüKardeşim birincisi Sizin açınızdan onlar kapalı onların packleri zaten bende vardı
Ayrıca Onları açmak biz bilenler açısından çok kolay. Bundan kastettim.
Ayrıca Onları açmak biz bilenler açısından çok kolay. Bundan kastettim.Kardeşim birincisi Sizin açınızdan onlar kapalı onların packleri zaten bende vardıAyrıca Onları açmak biz bilenler açısından çok kolay. Bundan kastettim.
sanırım turkmmoda bilgiyi öne sürerek kapalı bişeye açık demek gelenek oldu boşver hiçgrk yok bunlara birisi gelir paylaşır :sleeping:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)