Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Pet sistemini saltanata göre düzenleyip bi arkadaşıma kullansın diye vermiştim, o günden buyana herkesin elinde![]()
Saltanat zamanıyla uğraştımda yapmıştım bunu karalama defteri gibi kullanıyordum zaten ufuk özdemire vermiştim yani rinaya öylece dağıldığını görebiliyorum
ben satmaya calistim normal birşey ? şeyide paylaş saltanat zırhlı petı hatta saldırıyıda paylaş 5 6 kişi var
Turkmmo Flood Engelleme
he hadi pazar sıstemınıde paylaşhadi
Pazar Sistemi Sourceme Baskası Ekledi Onun Tam Kodları Elimde Yok,Hem Olsada Onu Paylasmam Aldıgım Kişi Paylasmamı İstemedigi İçin, Diğer Bir Konuda Dedigin Pet Atak Zaten Paylasıldı Zırhla Petide Paylasırım Çeyiz Gibi Niye Saklıyım ki yani xd
Turkmmo Flood Engelleme
Bende İlk DemirGame de Görmüşdüm
Saltanat zamanıyla uğraştımda yapmıştım bunu karalama defteri gibi kullanıyordum zaten ufuk özdemire vermiştim yani rinaya öylece dağıldığını görebiliyorum
Sistemi ondan almadım kafanı yorma

Son düzenleme:
self.KillMob.Hide()
game.py de böyle bi kod yok arat diyorda ne yapacaz? detaylı yardımcı olacak arkadaş vamrıdır
game.py de böyle bi kod yok arat diyorda ne yapacaz? detaylı yardımcı olacak arkadaş vamrıdır
Bu sistemde ch düşürür mü ?Haklısın biraz fazla kaçrdm
Turkmmo Flood Engelleme
emre özele gel . ekleyım pet sistemini faceden
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hadi