- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyunda oynayan oyuncu sayısı çok az
İtem satilmiyo
Yada millet parayı topluyo paso
Bi kask aldım 10t ye 10t efsun attım 10 yarı 15 büyü gelmedi daha

Genel olarak mavi1 kalabalık gözüküyo pazarlar yapiyo o kalabalığıda oyunda bi heycan yok hiç ölü sokak gibi.
Bide herkez bıraktı ondan böyle oldu diyolar.
Demekki iyi yönetilmiyo.
Ama pidge deil de keith daha iyi galiba edit sw.
Nede olsa parayı seven çok kişi var.
Paranin acamiycagi kilit yok her anlamda
İyi takılmacalar
İtem satilmiyo

Genel olarak mavi1 kalabalık gözüküyo pazarlar yapiyo o kalabalığıda oyunda bi heycan yok hiç ölü sokak gibi.
Demekki iyi yönetilmiyo.

İyi takılmacalar
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 924
- DevLira
- 0
Oyun ıcı sıkıntıları vs gibi durumları Destek talebinden Bildirebilirsiniz. Önerılerınız Olsun Şikayetlerınız Olsun ordan cevap buluyor Desteğ'e burdan ulaşabılırsınız .
iyi forumlar .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
iyi forumlar .
Oyunda oynayan oyuncu sayısı çok az
İtem satilmiyo
Demekki iyi yönetilmiyo.
İyi takılmacalar
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyun ıcı sıkıntıları vs gibi durumları Destek talebinden Bildirebilirsiniz. Önerılerınız Olsun Şikayetlerınız Olsun ordan cevap buluyor Desteğ'e burdan ulaşabılırsınız .Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
iyi forumlar .
Ticket atıyoruz cevap veriliyor mu????? Forumdaki konulara dahi cevap vermiyorlar. Bu kadar da olmaz.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
KARADAYİ kardeş senin bi beklentin mi var birilerinden de savunur gibi konusuyosun.
Yada tanıdık falan mi var biyerlerde
neyse
Ben daha bu oyunda genel olarak biseylerden memnun olan bi kısım görmedim %1 bile yok.
Sen kalkmış ticket atın diyosun.arkadaşım bi tickete 2 ay 3 ay sonra cevap verilen bi sw burasi sen neyin hesabindasin.
Savunulcak bi taraf yok burda.beklentiler dışında tabi.okadar güzel ilerleyen bi oyun olsaydi burası bi avuç insana mahkum olmazdı şuanda.bi sürü iyi adam.servera heycan getiren adamlar bıraktı. Songolge solvent spirith 1000w beneficence lostshaman daha sayamadığım bi dünya bu tarzda kişi. ya devir ettiler yada itemleri yakip gittiler.
Neden acaba herşey güllük gulustanlik diyemi.bende 3 sene önce buradaydım yaklaşık herşey normaldi aksaklık oluyodu ama eglenceliydi bukadar değildi.şimdi 3 aydır tekrar geldim ama eziyet resmen.
Para yapiyosun item bulamıyorsun çünkü bi avuç kişi istedigin aradigin itemler birilerinde oluyo ve uçuk fiyatlar dönüyo bir avuç kişi olmasina rağmen.
Kısacası birdaki gmler şunu demek istiyor dile getirmeden.ya keith de oynayın yada bakın isinize.
Herkeze iyi eğlenceli oyunlar.
Yada tanıdık falan mi var biyerlerde
neyseBen daha bu oyunda genel olarak biseylerden memnun olan bi kısım görmedim %1 bile yok.
Sen kalkmış ticket atın diyosun.arkadaşım bi tickete 2 ay 3 ay sonra cevap verilen bi sw burasi sen neyin hesabindasin.
Savunulcak bi taraf yok burda.beklentiler dışında tabi.okadar güzel ilerleyen bi oyun olsaydi burası bi avuç insana mahkum olmazdı şuanda.bi sürü iyi adam.servera heycan getiren adamlar bıraktı. Songolge solvent spirith 1000w beneficence lostshaman daha sayamadığım bi dünya bu tarzda kişi. ya devir ettiler yada itemleri yakip gittiler.
Neden acaba herşey güllük gulustanlik diyemi.bende 3 sene önce buradaydım yaklaşık herşey normaldi aksaklık oluyodu ama eglenceliydi bukadar değildi.şimdi 3 aydır tekrar geldim ama eziyet resmen.
Para yapiyosun item bulamıyorsun çünkü bi avuç kişi istedigin aradigin itemler birilerinde oluyo ve uçuk fiyatlar dönüyo bir avuç kişi olmasina rağmen.
Kısacası birdaki gmler şunu demek istiyor dile getirmeden.ya keith de oynayın yada bakın isinize.
Herkeze iyi eğlenceli oyunlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)