Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hazır yapılmış char_item.cpp verirmisinz rica etsem case ITEM_AUTO_HP_RECOVERY_S bu koddan 2 tane varkarıştırdım rica etsem yapılmış olanı atarmsınız
Kardeşim videoya bakarsan hangisinin üzerine yapacağını anlarsın bende başta şüphelenmiştim ordan baktımhazır yapılmış char_item.cpp verirmisinz rica etsem case ITEM_AUTO_HP_RECOVERY_S bu koddan 2 tane varkarıştırdım rica etsem yapılmış olanı atarmsınız
hazır yapılmış char_item.cpp verirmisinz rica etsem case ITEM_AUTO_HP_RECOVERY_S bu koddan 2 tane varkarıştırdım rica etsem yapılmış olanı atarmsınız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
verdiğim char_item.cpp içinde item_kodu yazıp aratın kod bloğunu kendi char_item.cppnize ekleyin ve item_kodu yazan yere istediğiniz itemin kodunu yazın.
Merhaba arkadaşlar
Kendi kodladığım gelişmiş elmas sistemini
paylaşmak istedim.
Sistemin amacı 4 taş eklenen serverlerde
rekabeti arttırmak için bir npcde malzemeler karşılığı
bu itemi vermesi ve silah ile zırhlara 4.taş için soket eklemesi.
Navicat player>item_proto socket_ptc'den
silah veya zırhların soket sayısını ayarlayabilirsiniz.
Benim source'de max 3 soket olduğu için 3 tane açılıyor.
Sizde kaç tane ise o kadar açar.
[FONT=&]Anlatım Dosyanın içerisinde
[/FONT][FONT=&]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Karakter atınca boş soket kaybolma sorunu çözüldü.
Bi teşekkürü çok görmeyelim İyi günler iyi forumlar.
Ekleyen foto atarsa eklerim konuya
[/FONT]
sorunsuz teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)