melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FreeBSD ( Gmake Kuramayanlar Source Build Edemeyenler )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Linux Uzmani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

gerekli kütüphaneleri yüklediginizde her sistemde çalışır ;)

Sorun kütüphane değil, eğer öyle olsaydı uğraştırmazdı zaten. Game dosyasına ait tüm dosyaların 64-bit olarak güncellenmesi gerekiyor.

Sorun kütüphane değil, eğer öyle olsaydı uğraştırmazdı zaten. Game dosyasına ait tüm dosyaların 64-bit olarak güncellenmesi gerekiyor.

Mantığınızdan gidince game dosyalarının 64 bit sürüm olan freebsd sistemlerde Kanalları açması imkansız olurdu ;)

Mantığınızdan gidince game dosyalarının 64 bit sürüm olan freebsd sistemlerde Kanalları açması imkansız olurdu ;)

Bu yazınızla uzmanlığınızın ne kadar sözde olduğunu belirtmiş oluyorsunuz...

Bilgisayarlarda yaygın olarak kullandığımız işlemci mimarileri 32 bit için i386/i686 ve 64 bit için amd64 mimarisidir...
64 bit mimariye göre hazırlanmış bir program dosyası (*.exe vb.) 32 bit mimaride çalışmaz çünkü veriyolu genişliği yetersiz gelir.
Bunu 2 şerit genişliğinde ki bir taşıtı tek şeritli dar bir yola girmeye zorlamak gibi düşünebilirsiniz...

Bu durumun aksine 32 bit mimariye göre hazırlanmış bir programın 64 bit üzerinde çalışması gayet mümkündür ancak 32bit olduğundan 64bit in tam performansını sunmaz...
bunu da 4 şeritli yolun sadece 2 şeridinin kullanılması gibi düşünebilirsiniz...

Sizin mantığınız nasıl işliyor anlayamadım açıkçası.

Bu yazınızla uzmanlığınızın ne kadar sözde olduğunu belirtmiş oluyorsunuz...

Bilgisayarlarda yaygın olarak kullandığımız işlemci mimarileri 32 bit için i386/i686 ve 64 bit için amd64 mimarisidir...
64 bit mimariye göre hazırlanmış bir program dosyası (*.exe vb.) 32 bit mimaride çalışmaz çünkü veriyolu genişliği yetersiz gelir.
Bunu 2 şerit genişliğinde ki bir taşıtı tek şeritli dar bir yola girmeye zorlamak gibi düşünebilirsiniz...

Bu durumun aksine 32 bit mimariye göre hazırlanmış bir programın 64 bit üzerinde çalışması gayet mümkündür ancak 32bit olduğundan 64bit in tam performansını sunmaz...
bunu da 4 şeritli yolun sadece 2 şeridinin kullanılması gibi düşünebilirsiniz...

Sizin mantığınız nasıl işliyor anlayamadım açıkçası.

Bu hatayı alıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi bilişim sunucusundan build etmeye çalışıyorum

Bu hatayı alıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi bilişim sunucusundan build etmeye çalışıyorum

Aynı Hatayı bende alıyorum çözüm bulamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri