C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ecrilay ban affı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babakar123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yolunuz Açık olsun Hayatında Başarılar.
Teşekkür ederim ama şunu unutmayın ki adalet olmadığı yerde durulması çok komik bir durum sizde böyle oyunları bırakıp başka serverlere bakın tek server bu mu yani? İyi günler.

Teşekkür ederim ama şunu unutmayın ki adalet olmadığı yerde durulması çok komik bir durum sizde böyle oyunları bırakıp başka serverlere bakın tek server bu mu yani? İyi günler.
Bizim nerde oynıcamıza kendimiz karar verebiliyoruz, Bizim için tek server bu ;)

Bizim nerde oynıcamıza kendimiz karar verebiliyoruz, Bizim için tek server bu ;)
İyi O Zaman Çıktığınız Yol Yanlış Yol Umarım Bir Gün Beni Anlarsınız.

Lonca Lideri Benim

Ben Simdiye Kadar Hile Kullanmadım Arkdasım Ban yemısse Ardından Onun IP ile Benım IP aynı ise Banlanıyorsam BaronMURAT Hesabını Kapatıyorlarsa ve Sonra Açmıyorlarsa işte Ben bunda Bir iş Var Derim Biz Emegımızı 6 yıldır Devam ediyoruz Sen Reli Benim Bir Gün Ban Yedigimi Veya Herhangi Bir Hile veya Küfür Olarak Oyunda Gördün mü Ki Loncama Direk Banned Atılıyor

Shorty Amacı belli Adaletsiz Bir Server Oynamak

Reli Senin Çarın En az 5 defa Kapandı Her seferınde Açıldı

Aynı Sekilde TEKSAS Loncası da öyle Yani Simdi Gelipde Burda bana Adalet var Demeyın

Shorty Çoluk cocuk Girsin 6 yıl emek versin bi oyuna Sonrada Admin Hessabını Kapatsın O zaman onu görürüm

Admine de Burdan sesleniyorum Shorty Sunucudan Uzaklaştır Elym2 Eski Tadına Dönsün Yazık ...

Bu Arada eyer Shorty Bana Oyundan BaronMURAT Bir Hilesini Gösterirse Efsundur bilmiyorum balıkdır Bilmiyorum Hiledir

Göstersin Bende diyim ki Elym2 De Adalet var.... Odur Meydan Shorty
@Shorty; @admin;

Cevap Vermiyecek Kadar Yüzleri Olmadıgından Cevap Dahi Vermezler...
Böyle yaparak çarlarınızın açılacağını sanmıyorum. Madem birilerini suçluyorsun kanıtınıda yanına koy. Hile kullan kullanma destek vermekte, bilip söylememekte suçtur.

Merhaba

1) Mayıs ayı içerisinde açmış olduğunuz @v@mt2 isimli serverin reklamını oyun içerisinde yapmanız ve oyuncuları servera başlamaları konusunda örgütlemeniz, bu davranışları sergilediğiniz sırada defalarca sohbet cezası almanıza rağmen bunu devam ettirmeniz.

2) TL ile oyun eşyalarının veya oyun parasının satışının yasak olmasına rağmen kuralları hiçe sayarak bu satışı yapmanız ve bunun videolu bir şekilde ispatlanması.

3) Hesaplarınız kapatıldıktan sonra oyun içerisinde oyunculara M2Bob indirin Efsun botu çalışıyor diye oyuncuları hileye teşvik etmeniz ve bu sırada Whatsapp grubunuzda konuyu görüşmeniz ve yazışmaların bize gönderilmesi.

Bir çok kez kural ihlali yapmanız ve son noktaya kadar hiçbirinize ceza verilmemesi ve sabır taşının çatlaması.

Bu servera tekrar başlamanız hayatınızda yapacağınız en büyük hata olur, Ne lonca açın, ne loncanızı toplayın nede gelip emek harcayın kısaca boşa uğraşmayın buraya geldip konu açıp gereksiz tartışmalara girmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)