Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
questlua_item_iws.cpp şeklinde bir dosya oluşturmaya gerek yok. Sistemde birbirine uyuşmayan kodlar mevcut.
Uyuşmayan kodlar dediğin sistem filesten sökülmüş olan sorunsuz olan bir sistem madem uyuşmayan kodlar mevcut nasıl bu fileste çalışıyor Marek38 Peregrin filesinden sökülmüştür.
Yaptığın son düzenlemeyi kopyala yapıştır şeklinde yaptığın aşikarUyuşmayan kodlar dediğin sistem filesten sökülmüş olan sorunsuz olan bir sistem madem uyuşmayan kodlar mevcut nasıl bu fileste çalışıyor Marek38 Peregrin filesinden sökülmüştür.

Yaptığın son düzenlemeyi kopyala yapıştır şeklinde yaptığın aşikar![]()
Evet fakat bu kopyala yapıştır değil files içeriğinde bulunan kısım
anlaman lazım ilk önce nerden çekildiğini öğren git bak sonra bana gelip kodların yanlış de .D kopyala yapıştırda yok
iyi bakSource ve lua taraflı index 6,Evet fakat bu kopyala yapıştır değil files içeriğinde bulunan kısım![]()
anlaman lazım ilk önce nerden çekildiğini öğren git bak sonra bana gelip kodların yanlış de .D kopyala yapıştırda yokiyi bak
client de uitooltip.py de index 5
daha kodların mantığından haberin yok. Düzelt konuyu.
Source ve lua taraflı index 6,
![]()
client de uitooltip.py de index 5daha kodların mantığından haberin yok. Düzelt konuyu.
![]()
Öncelikle Sana Söylüyorum Filesten Sökülmüştür ve Sorunsuz bir şekilde sökülmüştür yani fileste sorunsuzca çalışmakta
ayriyetten gelipte burda developerlik yapma boşuna gidip filesi kontrol et diyorum ondan sonra gel bana burda öt eğer bakmadıysan sus ve yerini haddini bil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)