Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ephixa Server Files v1.0 Public Edition

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ephixa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Filesin çok güzel kardeşim teşekkurler fakat src yi paylaşıcaksan bence filesteki açıkları kapatmadan paylaş hazır balık verme,balık tutmayı öğret bence hataların çözümünü paylaşırsın başkaları yapar gerekirse bizde yardımcı oluruz.Src bekliyorum bende kullanacağım bu filesi kesinlikle.

Sourceyi v1.0 sonunda paylaşacağım. Kullandığım source bakire, hem güzel bir ücret ödedim sourceye hemde şu anda geliştirme aşamasında

src mevcutmu ?

Src mevcut değil 1.0 bittikten sonra paylaşacağım

kullandığım source bakire nedemek :D konu için teşekkürler bu arada. Tam olarak game üzerinden hangi sistemler ekli bahsettikleriniz dışınde birşey eklimi?

bakire derken, 18 lik kız gibi :) Tertemiz simya, kuşak sistemi ekli. Special edition versiyonunda bu iki sistem de kaldırılmış olacak

Turkmmo Flood Engelleme

Filesin çok güzel kardeşim teşekkurler fakat src yi paylaşıcaksan bence filesteki açıkları kapatmadan paylaş hazır balık verme,balık tutmayı öğret bence hataların çözümünü paylaşırsın başkaları yapar gerekirse bizde yardımcı oluruz.Src bekliyorum bende kullanacağım bu filesi kesinlikle.

Bana ters hocam dediğin, açıkları kapatmadan yapmam öyle bişeyi.

Sen source paylasmayacaksin , benim gorusum bu yonde. Sadece filesi test amacli burada paylastin aciklarini kapatmak icin. Kimse kimseyi kandirmasin.

sourcesiz bunu kullanacanıza , gidin bilişim filesini kullanın hile korumalı +src onlarda mevcut ( sizin aklınıza kalmıs o )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri