- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Filesin çok güzel kardeşim teşekkurler fakat src yi paylaşıcaksan bence filesteki açıkları kapatmadan paylaş hazır balık verme,balık tutmayı öğret bence hataların çözümünü paylaşırsın başkaları yapar gerekirse bizde yardımcı oluruz.Src bekliyorum bende kullanacağım bu filesi kesinlikle.
Sourceyi v1.0 sonunda paylaşacağım. Kullandığım source bakire, hem güzel bir ücret ödedim sourceye hemde şu anda geliştirme aşamasında
- Konular
- 63
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 146
- DevLira
- 0
src mevcutmu ?
Src mevcut değil 1.0 bittikten sonra paylaşacağım
kullandığım source bakire nedemekkonu için teşekkürler bu arada. Tam olarak game üzerinden hangi sistemler ekli bahsettikleriniz dışınde birşey eklimi?
bakire derken, 18 lik kız gibi
Tertemiz simya, kuşak sistemi ekli. Special edition versiyonunda bu iki sistem de kaldırılmış olacakTurkmmo Flood Engelleme
Filesin çok güzel kardeşim teşekkurler fakat src yi paylaşıcaksan bence filesteki açıkları kapatmadan paylaş hazır balık verme,balık tutmayı öğret bence hataların çözümünü paylaşırsın başkaları yapar gerekirse bizde yardımcı oluruz.Src bekliyorum bende kullanacağım bu filesi kesinlikle.
Bana ters hocam dediğin, açıkları kapatmadan yapmam öyle bişeyi.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 6m 5s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Sen source paylasmayacaksin , benim gorusum bu yonde. Sadece filesi test amacli burada paylastin aciklarini kapatmak icin. Kimse kimseyi kandirmasin.
- Konular
- 102
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
sourcesiz bunu kullanacanıza , gidin bilişim filesini kullanın hile korumalı +src onlarda mevcut ( sizin aklınıza kalmıs o )
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)