- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Serverin en iyi ninjalarından olan Czernynin 10 saat önce para hesabı soyulmuştur şimdide şahsıma ait Czerny 35 dakika önce soyulmuştur (07:01) 3 hesabımı (SpeedyMoneys-Schemas-Czerny) 10 saat içinde soymuşlardır
Tek bir kişi görmüş (KxRazLatxK) o kişide nicki Swarox olan 87 lw savaşçının aldıgından söz ediyor. Hesabın gene çalınma biçimi aynı olması aynı kişinin çaldıgını gösteriyor gene vpn kullanan bu kişi aynı hareketleri tekrar ederek hesabımı soyduğunu zaten belli etmiştir itemlerin tekrardan karakterime temin edileceğine şüphe duymayarak gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim
(KxRazLatxK nickli kullanıcınında şüpheli oldugunu düşünüyorum onunda incelenmesini talep ediyorum)
6 yıldır bu oyunu oynayan bir emektar olarak yapılan bu davranışı kınıyorum
Tek bir kişi görmüş (KxRazLatxK) o kişide nicki Swarox olan 87 lw savaşçının aldıgından söz ediyor. Hesabın gene çalınma biçimi aynı olması aynı kişinin çaldıgını gösteriyor gene vpn kullanan bu kişi aynı hareketleri tekrar ederek hesabımı soyduğunu zaten belli etmiştir itemlerin tekrardan karakterime temin edileceğine şüphe duymayarak gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim
(KxRazLatxK nickli kullanıcınında şüpheli oldugunu düşünüyorum onunda incelenmesini talep ediyorum)
6 yıldır bu oyunu oynayan bir emektar olarak yapılan bu davranışı kınıyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.