HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bende yazılar gidiyor hiç gitmesin eskiler tek gitsinMerhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Serverimde Kullandığım Chat Scriptini Paylaşmaya Karar Verdim...
Özellikler
1-Radyo Sistemi
2-Arka Plan Resim
3-Online Sistem
4-Sınırsız Oda Aça Bilme
5-Güvenklik Sistemi
6-Oyun İçine Entegre Edile Bilir..
Oda İsimlerini Ve Azalta Bİleceğiniz Yükselte Bileceğiniz Yol xxx/chatfiles/setchat.php
Scripten Görüntü !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Script LinkKod:http://s2.dosya.tc/server2/gd0mer/Chat.rar.html
Virüs TotalKod:https://www.virustotal.com/tr/file/08f045a3f795d6f2f2fae481208a1fd59ca11e9f1aa4a36dfb7b07a832b9bb83/analysis/1469831030/
Kullanımı Kolaydır FTP'Den Sitenizde Bi Klosöre Veya Direk Atıp xx/Sohbet Yazarak Gire Bilirsiniz...
İşine Yarayan Elbet Olur İyi Forumlar...
Teşşekürlergüzelmiş
Sağol Güle Güle Kullan Geliştirmeye Açık Anlayan Kişiler Kolayca Geliştire Bilir Benden Bukadar

Turkmmo Flood Engelleme
bende yazılar gidiyor hiç gitmesin eskiler tek gitsin
Her Odanın Chat Limiti 40 Sanırım 40 Yazıyı Geçince Sohbet Silinir Devam Eder Yazılar Gidiyor Derken Onu Anlayamadım
Turkmmo Flood Engelleme
Küfür & Hakaret İçeren Demo Kaldırıldı Konu İçin Teşekkür Ederim.
Sağol Teşekkür Ederim...
işte o 40 i sınırsız yapamazmıyızSağol Güle Güle Kullan Geliştirmeye Açık Anlayan Kişiler Kolayca Geliştire Bilir Benden Bukadar
Turkmmo Flood Engelleme
Her Odanın Chat Limiti 40 Sanırım 40 Yazıyı Geçince Sohbet Silinir Devam Eder Yazılar Gidiyor Derken Onu Anlayamadım
Turkmmo Flood Engelleme
Sağol Teşekkür Ederim...
işte o 40 i sınırsız yapamazmıyız
Yapıla Bilir php Leri İncelemek Gerekiyor...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)