HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Normal radeon sitesinde çıkmadı senin ekran kartın. Ekran kartını eksik yazmış olabilir misin ?
Eksik olduğunu sanmıyorum. Dxdiag da yazan bu ve aynı zamanda programla da baktım aynı sonuç çıkıyor....
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aygıt yönetecisinden güncellemeyi deneyin.
İlk yorumumda yazdım aygıt yöneticisinden güncellediğim de zaten güncel diyor fakat programla test ettiğimde eski olarak gösteriyor...
O programlardan bir ara bende kullanıyordum. Bence o programı kullanma artık. İsmini tahmin edebilirim, ıobit'in yazılımlarından bir tanesi.İlk yorumumda yazdım aygıt yöneticisinden güncellediğim de zaten güncel diyor fakat programla test ettiğimde eski olarak gösteriyor...
O programlardan bir ara bende kullanıyordum. Bence o programı kullanma artık. İsmini tahmin edebilirim, ıobit'in yazılımlarından bir tanesi.
O tarz program kullanmam zaten sadece güncellemesi var mı ? sürüm eski mi değil mi diye bakmak için yüklemiştim.. Dediğim gibi aygıt yöneticisinden de baktım ama güncel sürüm bulmadı zaten güncel diyor..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)