shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

[YARDIM] Battlefield 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihj1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 828

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba,

Originden battlefield 3 indirdim oyunu açtığımda şöyle bir hata ile karşılaşıyorum.

Aslında hatanın sebebini biliyorum :happy: directx 10 yüklü bilgisayarımda, desteklemediğinden dolayı hatayı alıyorum fakat sorum şu başka bir çözümü var mı hatayı düzeltmenin çünkü ekran kartım ati ve amd'nin sitesinden güncel driver bulamadım aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştirme yaptığımda zaten güncel diyor fakat programla test ettiğimde ise sürümü eski olarak gösteriyor.. Var mı bunun bir çözümü yardımcı olursanız sevinirim.. :help: Cevaplarınızı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim.. :pray2:

Konu yanlış yerdeyse lütfen uygun bölüme taşıyınız...​

Amd nin sitesinde güncel driver var. Dikkatli bakarsan görürsün. :) Göremezsen linkini atarım sana.

Gözümden kaçmış olmalı tekrar bakıyorum yorumun için teşekkürler :pray2:

Edit : Baktım ama bulamadım. :noidea: Zahmet olmazsa link verebilir misin ? :pray:

İşletim Sistemim:

Pentium(R) Dual-Core CPU
ATI Radeon HD 2400 PRO
Windows 10 - 32 Bit

Son düzenleme:
Normal radeon sitesinde çıkmadı senin ekran kartın. Ekran kartını eksik yazmış olabilir misin ?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri