Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Savasci (Bedensel) Klavuzu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ertugrulxmetin2tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 208
  • Görüntüleme Görüntüleme 37K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

KeNdiN YaZdıĞıNı SaNMıYoRuM AmA PaYLaŞıM HaRiKa +ReP

kardeşim dogru diosun strsiz svci surasız ates hayaleti gibidir bak bende ilk masteri hava kilici yaptım ama ikinici masteri kiliç çevirme yapıyorum çünkü bklarım cok fazla bu yüzden onu masterlioyorum benim charım pvp üzerine kurulu ama kiliç cevirmenin damagisi cok yüksek ve sekmeksi karşındakine azda damage vurur ve master yaptınız znm dha da genişler ve atak azalsa bile karşıdakine daha fazla vurur öfke konusunda hakılısın bak ama 15 lvl olana kdr mecbur uzun kılıc daha sonra gümüş kullanmak gerekio yani mızrak giyemesssin ikinci master o olursa ben klıc cevirmeyi master yapıorum atagı hava kılıcı ile 1500 bilgine bknız varsa hava dan sonra onu master yapın derim ben konu içinde tşkler

arkadaşlar ben yakamozda oynuyodum daha sonra ayasofyaya geçtik ark.larla statlarım 2 str 1 hp ve 21 lwlim daha dün 29luk adamı yatırdım herkese tavsiye ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri