Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@test132;
Şaçma sapan konu kapatan bi mod var emin olasın
O karaktersizi şikayet etcek adam bulamıyorum
Bunla alakalıda konu açtım
Son düzenleme:
@test132;
Şaçma sapan konu kapatan bi mod var emin olasın
O karaktersizi şikayet etcek adam bulamıyorum
Bunla alakalıda konu açtım
imza toplayalım çare demokrasi
"
Arat:
def __LoadWindow(self):
Altına Ekle:
GetObject = self.GetChild
"
uiinventory.py ekleneceklerde burası gereksizdir ve hata alırsınız burayı eklemeyip direk şu şekilde yapın;
"self.Kostumg = GetObject("KostumG")" bunu "self.Kostumg = self.GetChild("KostumG")" bu şekilde düzeltin sorun kalmayacaktır.
Arat:
def __LoadWindow(self):
Altına Ekle:
"
uiinventory.py ekleneceklerde burası gereksizdir ve hata alırsınız burayı eklemeyip direk şu şekilde yapın;
"self.Kostumg = GetObject("KostumG")" bunu "self.Kostumg = self.GetChild("KostumG")" bu şekilde düzeltin sorun kalmayacaktır.
"
Arat:
def __LoadWindow(self):
Altına Ekle:
"
Şöyle söyliyim self.GetChild fonsiyonunu GetObject değişkenine atıyor ve değişkeni aşağıda kullanıyor.Diğeride aynı kapıya çıkar ama nasıl hata aldın merak ettim onda

Şöyle söyliyim self.GetChild fonsiyonunu GetObject değişkenine atıyor ve değişkeni aşağıda kullanıyor.Diğeride aynı kapıya çıkar ama nasıl hata aldın merak ettim onda![]()
Bazı fileslerde o çalışmayabiliyor hemde basiti varken olayı neden uzatasınki

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)