Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Şuraya bir bakın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Swerve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 248
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hocam,üslup konusunda yeterince dikkat ediyorum ama bir yere kadar.Sürekli diyorum dur bir bildikleri vardır.Metin2 server tanıtımları bölümünde tanıtım yaptığım serverım,konusunun tekrarlanması nedeni ile kapatılmış.Fakat,açılan 2. konu değil ilk açtığım konu kapatılmış.Hadi 2.konu kapatılsa anlarımda bu nedir şimdi.Birisinin benim haberim olmadan paylaşım yaptığı olası birşey değil mi? Neden ilk olarak söylenmiyorda direk ilk konu kapatılıyor ? 2. konu flood nedeni ile kapatılır ve gelip ilk açıcan konunun sahibine nedir ki; Flood nedeni ile konunuz kapatılacaktır,birdaha tekrarlanırsa ban yeme riskiniz vb. şeyler diyebilirler.Benim tarafımdan habersizce olmuş olan belki forum yönetimine saygısızlık fakat sizlerinde yaptığı bir okadar saygısızlıktır. Gerekli Admin vb. bu konuya el koyabilecek ve bana gerçekten güzel bir açıklama getirebilecek bir kişiyi yoruma etiketlerseniz minnettar kalırım.Konu açmanın tarafımca engellenemez olduğunun farkında mısınız acaba? Ozaman bende tanıtımı bulunan kişilerin aynı tanıtımını yapayım ve o adamın konusu kapansın mantıklı mı sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri