InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OoKARADAYIoO VS Cervantes ( ARANIYOR )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 807

Yakuber

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
4,504
Çözüm
3
Online süresi
27d 2h
Reaksiyon Skoru
7,257
Altın Konu
60
Başarım Puanı
487
MmoLira
954
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bağırmadan herkese meydan okuyan Cervantes adlı karakter vs teklıfınde bulundu . 5 avans vereyim gibi cümleler kuran Cervantes'in vs teklifini kabul ettim. Ama Hüsran'a uğradık. Vs den önce Aslan gibi kükreyen Cervantes bir anda modem'e reset atıyorum hemen gelicem dıyerek ortadan yok oldu. Ve bir daha gelmedi . Ne yazık 'ki Cervantes'in bahaneleri hazırdı . Atamayacağın bir vs için hiç bir zaman vs demeni tavsiye etmem. Ha bide avans verıyorsun. Once kacma vs ni at . Sonra avans ver adamım. Küçük Cervantes'cik..

NOT : Modem'e reset atıyorum yazısının fotografını almadım nerden bıleyım sözunun erı olacagını sanmıstım degılmıs...

r9rjmM.jpg

9LyRRQ.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sayın ergen genco ayda yılda bir giriyorum oyuna sizleri en son vsye küstürdükten sonra bugüne kadar el alamadığım vslerde dahi sizler gibi kaçtığım gittiğim gelmediğim görülmemiştir daha bir el dahi atmadan kendimi yda seni denemeden kaçmak nedir sence yok hayır bence atıldıktan sonra buraya girebilcek bi yüzün olmalıydı kendi adına kötü oldu tüh gerçi sizde o yüz yok hergün bıraktık deyip buralarda dolanıyosunuz internetimde ki problemden ötürü vs atılamadı ama buradayım dert ettiğin şeye bak ya hayır anlamadığım en son bu cocukca olayları awely ve lonely bey abin yapıyodu vsyi bıraktırdım hızlı giden atın diye bir söz var işten çıkınca vs atıldığın da bence bu konuyu extra olarak ben güncellicem bol şans :)

He bu arada atılmayan bir vs ye 5-0 teşhisi koyup üzerimden yine prim yapmaya çalışman ayrı bir ergenlik demeden geçemicim :(
Vs ye küstüren bizi senmi oldun :D :D Gerektiği kadar senide kestik 1 kez yenildim diye vs yi bırakmam ben :) 10-0 veya 10-9 farketmez anladın mı önemli olan benim için skor olmadı. Yenip yenmediğim oldu bu güne kadar :D Ben senin gibi item toplayarak vs atmıyorum. Ben tek basıma bi canavarsam siz bi sürü halinde canavar olabiliyorsunuz bunu anlaya bilirsen ne mutlu sana :D:D LonneLy ve lAweRy Adına konusursak da sana harbi çoğu zaman gerektiği dersi verdik :D En azından ben verdim. İtem toplayamadığın zaman karşıma çıkabilecek bi rakip bile değilsin. Tekrardan dile getiriyorum ! BEN KİMSENDEN 1 İTEM BİLE ALMADAN VS ATTIM YA SEN ? :m06: :005:
Vs ye küstüren bizi senmi oldun :D :D Gerektiği kadar senide kestik 1 kez yenildim diye vs yi bırakmam ben :) 10-0 veya 10-9 farketmez anladın mı önemli olan benim için skor olmadı. Yenip yenmediğim oldu bu güne kadar :D Ben senin gibi item toplayarak vs atmıyorum. Ben tek basıma bi canavarsam siz bi sürü halinde canavar olabiliyorsunuz bunu anlaya bilirsen ne mutlu sana :D:D LonneLy ve lAweRy Adına konusursak da sana harbi çoğu zaman gerektiği dersi verdik :D En azından ben verdim. İtem toplayamadığın zaman karşıma çıkabilecek bi rakip bile değilsin. Tekrardan dile getiriyorum ! BEN KİMSENDEN 1 İTEM BİLE ALMADAN VS ATTIM YA SEN ? :m06: :005:

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Yaa bana böyle şakalar yapma ankaralı çılgın polat kimseden bişey almıyorum diyor bide yüzsüz cocuk gibi bırakmaya kalktıgın konuda burdada zırvalıcakmısın yine pardon :( ben istediğimden istediğimi alırım bu seni germemeli doğu abiden silah alıyorum ben kimden ney saklayacağım birisi sorduda yok item almıyprum mu dedim silah alıyorum peki burada seni ilgilendiren bi mevzu var mı çok merakta edersen oyuna girdiğim de yansıtayım hayrına malum hakim de yok size yardımda bulunucak şunu yapın bunla atın diye neys syn plt almdar bys

Son olarak
offf o ne osmanlı tokadı hadi emre :(
Sayın ergen genco ayda yılda bir giriyorum oyuna sizleri en son vsye küstürdükten sonra bugüne kadar el alamadığım vslerde dahi sizler gibi kaçtığım gittiğim gelmediğim görülmemiştir daha bir el dahi atmadan kendimi yda seni denemeden kaçmak nedir sence yok hayır bence atıldıktan sonra buraya girebilcek bi yüzün olmalıydı kendi adına kötü oldu tüh gerçi sizde o yüz yok hergün bıraktık deyip buralarda dolanıyosunuz internetimde ki problemden ötürü vs atılamadı ama buradayım dert ettiğin şeye bak ya hayır anlamadığım en son bu cocukca olayları awely ve lonely bey abin yapıyodu vsyi bıraktırdım hızlı giden atın diye bir söz var işten çıkınca vs atıldığın da bence bu konuyu extra olarak ben güncellicem bol şans :)

He bu arada atılmayan bir vs ye 5-0 teşhisi koyup üzerimden yine prim yapmaya çalışman ayrı bir ergenlik demeden geçemicim :(
Her İki Tarafada Tebrikler

Son düzenleme:
Madem sozunun erısın bu aksam beklıyorum saatını sen söyle ? o kdar konusuyosun ha bu arada kactıgım gorulmemıstır demıssın artık goruldu demekkı herseyın bir ilki varmış ? internetımdekı problem demıssın aşşada 1 saat boyunca vs vs dıyen kukrerken ınternetınde bısey yoktu kabul edınce mı oldu ? İcraat göster aşşadan gösteriş yapma . .

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri