Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Makefile acce.cpp ekle birde clean depend çekerek build et commonları da at
Acce.cpp yi nereye ekliyoruz ? verdiğin rar daki dosyaları zaten gerekli yerlerine attım common db game diye hepsini attım gmake clean gmake dep gmake -j20 yapıyorum build ederken de
geç geç perişan oldum vala dediğim gibi ekliyen birisi olursa nerde b*k yediğimi anlarım![]()
hocam ekliyen birisi bulsanda anlamazsın hatanı gibi geliyor
sql kullanıyorsun sanırım eğer buildi bitirip oku takdığında bir oka ihtiyacın var diyorsa ki ben bunu anladım txt çevir filesi daha kolay olur veya ekliyen birinden sql kodlarını al başka okun kodunu kullanma o hatayı alırsın ayrıyetden wolfmandan sıyırdım dmeişsin öle birşeye gerek yok #ifdef tanım'ı serviceye eklemessen aktif olmıyıcak zaten durması bence daha kearlı olur wolfman eklediğinde uraşmassın hiç eklemicem diorsn keyfin bilir iyi forumlar k.g.hocam ekliyen birisi bulsanda anlamazsın hatanı gibi geliyor
![]()
sql kullanıyorsun sanırım eğer buildi bitirip oku takdığında bir oka ihtiyacın var diyorsa ki ben bunu anladım txt çevir filesi daha kolay olur veya ekliyen birinden sql kodlarını al başka okun kodunu kullanma o hatayı alırsın ayrıyetden wolfmandan sıyırdım dmeişsin öle birşeye gerek yok #ifdef tanım'ı serviceye eklemessen aktif olmıyıcak zaten durması bence daha kearlı olur wolfman eklediğinde uraşmassın hiç eklemicem diorsn keyfin bilir iyi forumlar k.g.
ekliyen birisi paylaşsında görürüz nerde ynlış ypmışım ypmamışım bide benim için sql deil txt kullanması sorun itemlerin takılıp takılmamasında bi sorun yok herşey normal sadece işleyiş sorunu var >sorunum kodları bazı yerlere ynlış eklemem onuda çözemedim
Bende takmak demedim zaten hocamekliyen birisi paylaşsında görürüz nerde ynlış ypmışım ypmamışım bide benim için sql deil txt kullanması sorun itemlerin takılıp takılmamasında bi sorun yok herşey normal sadece işleyiş sorunu var >sorunum kodları bazı yerlere ynlış eklemem onuda çözemedim
daha önce ekledim bu sistemi ama eski sourcedeydi sildim oku takıpda bir oka ihtiyacım var diorsa txtye çevirin demek isdedim olmadı yarın veya ondan sonraki gün o sistemi ekliciyeceğim gine size ulaştırırım dosyaları.Bende takmak demedim zaten hocamdaha önce ekledim bu sistemi ama eski sourcedeydi sildim oku takıpda bir oka ihtiyacım var diorsa txtye çevirin demek isdedim olmadı yarın veya ondan sonraki gün o sistemi ekliciyeceğim gine size ulaştırırım dosyaları.
typeleri ayarlıyorum o dediğiniz hata çıkmıyo ne hikmetse sınırsız ok itemini ve bir yayı taktığımda karakter yerin dibine çakılıp kalıyo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)