Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

"Eto'o çok faydalı olabilir"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 76

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=3]Beşiktaş’ın eski futbolcularından Kadir Akbulut, Beşiktaş’ın gündemi hakkında HABER1903’e açıklamalarda bulundu.
[/h]
İşte Kadir AKbulut'un HABER1903'e yaptığı açıklamalar:
-SOSA’YA YAKIŞTIRAMADIM-

Jose Sosa’nın kadro dışı bırakılmasını değerlendiren Kadir Akbulut; “Nazara geldik. Geçen yılın şampiyonu ve iyi işler yapmış bir takımın başına bunların gelmesi iyi olmadı. Çünkü Şampiyonlar Ligi’nde iyi işler yapabilmek için iyi oyunculara ihtiyaç var. Bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Ama Sosa’ya bu yaklaşımını yakıştıramadım. Profesyonellik anlamda bu kadar da olmamalı. Fikret Orman ve Şenol Güneş de son ana kadar kazanmaya çalışıyor. Bunun yanı sıra kulübün menfaatlerini de düşünerek iyi bir gelir elde etmeyi hedefliyorlar. Bir strateji izliyorlar. Maddi kazanç olabilir ama takım adına eksiklikler de doğuracağı kesin. Yerini doldurmak bir anda kolay olmayabilir. İki taraf için de zor. Kulübümüz için hayırlı olsun” dedi.

-BARCELONA’DAN GELEN OYUNCULARI TARTIŞACAK HALDE DEĞİLİZ-

Beşiktaş’ın sağ bek ve sol bek transferleri ile ilgili Akbulut; “İyi transferler. O bölgelerde sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Takıma katkıları çok fazla olacak oyuncular geldi. Gökhan Gönül, ülkemizin oyuncusu. Bir büyük kulüpten diğer büyük kulübe gelindiğinde psikolojik sıkıntılar olabilir ama Gökhan Gönül tecrübesindeki bir oyuncu bunu sahaya yansıtmayacaktır. Barcelona’dan gelen oyuncuları da tartışacak halde değiliz. Takıma olan adaptasyonda önemli. Ama bir sıkıntı olmayacaktır” dedi.

-CENK TOSUN’A BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR-

Gomez’in yeni sözleşme imzalamasına değine Kadir Akbulut; “Gol bölgesindeki iki önemli ismin yerine alınacak oyuncuların nasıl katkısı olacağını zaman gösterecek. Geçen sene makine düzeninde olan bir takımın ön bölgesinin zafiyetinin kolay kolay kapanacağını düşünmüyorum. Cenk Tosun’a büyük iş düşüyor. Geçen sene kaldığı yerden devam ederse bir nebze de olsa Gomez’in yokluğunu giderir” dedi.

-ETO’O ÇOK FAYDALI OLABİLİR-

Başkan Fikret Orman’ın “Olabilir” dediği Eto’o transferi hakkında ise Akbulut; “Geçen sene Eto’o Antalya’ya geldiğinde sadece sansasyonel, reklam kokan bir transfer olarak düşünmüştüm. Ama bunda fazlasıyla yanıldım. Gerçekten takdir edilecek bir performans sergiledi. Geçen seneki yanılgıma düşmemek için bu sene faydalı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü geçen sene fazlasıyla o profesyonelliği gösterdi. Antalyaspor gibi potansiyeli orta sıralarda olan bir takımda bu performansı gösterdiyse Beşiktaş’ta gibi bir takımda çok daha fazla işler yapar. Ülkemizi de iyi tanıdı ve çok faydalı olabilir” diyerek sözlerini tamamladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri