- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[h=3]Gustavo Gomez için Lanusla anlaşamayan Beşiktaş, Jeremy Mathieunun da gelmek istememesi nedeniyle Lazionun Brezilyalı stoperi Mauricioya kanca attı. Bu oyuncunun transferi de gerçekleşmezse daha önce anlaşma sağlanan Omeruo kampa götürülecek.[/h]
Stoper transferinde Lanusta top koşturan Gustavo Gomezde ilerleme sağlayamayan Beşiktaş Yönetimi, Barcelonada oynayan Jeremy Mathieunun da gelmek istememesi nedeniyle rotasını İtalyaya çevirdi.
Mathieudan henüz vazgeçmeyen siyah-beyazlı yönetim, Fransız oyuncu için Barcelonaya son bir teklifte bulunacak. Mathieunun kararını değiştirmemesi durumunda Lazioda oynayan Brezilyalı savunmacı Mauricio için düğmeye basılacak.
Rhodolfo, Marcelo, Delgado ve Milosevic gibi stoperleri kadrosunda tutan siyah-beyazlı yönetim geçtiğimiz günlerde önerilen Mauricioyu, Teknik Direktör Şenol Güneşe sundu. Listedeki stoperlerden kulüp bütçesi için en uygun olanının alınmasını isteyen Güneş bu konuda topu yönetime attı.
Siyah-beyazlı yönetim, Mathieu veya Mauricioyu transfer edememesi durumunda daha önce prensip anlaşmasına vardığı Omeruoyu kampa götürecek. Geçen sezon Kasımpaşada kiralık oynayan ve bonservisi Chelseade olan Omeruo için Başkan Fikret Orman geçtiğimiz günlerde Londraya giderek, İngiliz kulübüyle bu oyuncuyu kiralamak için masaya oturmuştu.
36
Mauricio geçen sezon Lazio formasını 36 resmi maçta giydi. 27 yaşındaki Brezilyalı stoperin, İtalyan ekibiyle 2019a kadar sözleşmesi bulunuyor.