Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 WMCP Yönetim Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 208
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

Yeni Güncelleme ile Admin Paneli Teması Değişsin mi ?

• Değişsin

• Değişmesin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her Şey Tamam WM_admin e Girecekken Şu Sorunu Veriyor.

B8BlGj.png

@Aleon Norveus; Panelde iyileştirmeler yapıyordum bundan 2 hafta önce değmiyeceğini anladığım için sadece bazı kişilere attım bu güncellemeyi (kıymet bilen 2 3 kişiye) . Anladım ki kimseye bir iyilik yaramıyor bu paneli ücretli satsaydım, herkes kıymet bilecekti. Bütün bu karalamalar ücretsiz paylaştığım için, Asıl nicki ile girmeyip yan hesap açarak adamlar konu açıyor Yöneticilerimiz sadece konuyu kapatıyor sağ olsunlar. Paneli kodlama amacım sürekli güncelleme yapmak, fileslere yeni gelen özelliklerde panele uyumlu hale getirerek güncellemeler yapmak, unuttuğum tüm açıkları kapatıp beta sürecinden çıkartmak. Gelen önerileri ekleyip kullanıcılar için daha kullanışlı hale getirmek. Php nin güncel sürümleri ile uyumlu hale getirmek idi . Tabi bunun için de benim kıymetim bilinip, sizler için en iyisini yapmaya teşvik edilmem lazım idi. Teşvik edilmeyince de kodlama yapmak istemiyorum. Ortağımın bana dediklerini dinleseymişim diyorum şu an.

Kısacası WMCP serüvenini bitirdim ben şu an. Sadece kullanıcılar için ciddi sorun teşkil edecek konularda güncelleme getireceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Aleon Norveus; Panelde iyileştirmeler yapıyordum bundan 2 hafta önce değmiyeceğini anladığım için sadece bazı kişilere attım bu güncellemeyi (kıymet bilen 2 3 kişiye) . Anladım ki kimseye bir iyilik yaramıyor bu paneli ücretli satsaydım, herkes kıymet bilecekti. Bütün bu karalamalar ücretsiz paylaştığım için, Asıl nicki ile girmeyip yan hesap açarak adamlar konu açıyor Yöneticilerimiz sadece konuyu kapatıyor sağ olsunlar. Paneli kodlama amacım sürekli güncelleme yapmak, fileslere yeni gelen özelliklerde panele uyumlu hale getirerek güncellemeler yapmak, unuttuğum tüm açıkları kapatıp beta sürecinden çıkartmak. Gelen önerileri ekleyip kullanıcılar için daha kullanışlı hale getirmek. Php nin güncel sürümleri ile uyumlu hale getirmek idi . Tabi bunun için de benim kıymetim bilinip, sizler için en iyisini yapmaya teşvik edilmem lazım idi. Teşvik edilmeyince de kodlama yapmak istemiyorum. Ortağımın bana dediklerini dinleseymişim diyorum şu an.

Kısacası WMCP serüvenini bitirdim ben şu an. Sadece kullanıcılar için ciddi sorun teşkil edecek konularda güncelleme getireceğim.

Bizim insanlarımızı bilirsin asla yaranamazsın parayla satsanda yaranamazsın eger yaranabilseydi burak mhms paneli ile yaranırdı güzel bir paneldi mhms ama kurucuları iyi niyetli degildi şahsen wmcpyi görene kadar en iyi panelde o idi ha birde birini ücretle sattılar rezil oldular biride ücretsiz paylaşıldı inancından oldu (: her ne olur ise olsun ben teşekkür etmek istiyorum bütün olumsuz insanlara ramen ne düşünüyorsan düşün başarılarının devamını dilerim hayırlı forumlar..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri