HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Her insanın düşüncesi ve bilgi dağarcığı farklıdır. Ancak insan, insandan üstün değildir. Bilgi paylaşmak ise saygı adına yapılan önemli bir unsurdur. Bu nedenle paylaşım yapan kişiye öncelikle saygı duymak gerekir. Sonrasında ise kendi öz eleştirinizi yapabilirsiniz. Eğer paylaşılan bu bilgi ile ilgili bir kusur görüyorsanız, bu kusuru insanlar ile paylaşarak dayanışma ile çözüme kavuşturabiliriz. Türkiye'de bilgi sadece ve sadece ekmek olarak düşünülmemelidir.
Paylaşım için teşekkürler...
Arkadaşla zaten bu konuda konuşuyoruz dostum emek var demiştim
Tabii ki de saygım var bu yüzden uyarıyorum
Arkadaşla zaten bu konuda konuşuyoruz dostum emek var demiştimTabii ki de saygım var bu yüzden uyarıyorum
Sakin gençler
Ortada bir durum yok. Aksine fikir alışverişi var 
Teşekkürler,
fakat bu maxmi srcsine göz at bi abartılı yanls eklemiş bir özellikleri var , belirtmeyeceğim uzun iş , bunu kullancagına mainline kurun onu düzenleyin
fakat bu maxmi srcsine göz at bi abartılı yanls eklemiş bir özellikleri var , belirtmeyeceğim uzun iş , bunu kullancagına mainline kurun onu düzenleyin

Teşekkürler,
fakat bu maxmi srcsine göz at bi abartılı yanls eklemiş bir özellikleri var , belirtmeyeceğim uzun iş , bunu kullancagına mainline kurun onu düzenleyin![]()
Aynen kafan rahat olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)