HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bizim sıkıntımız ne kendı kurdugunu paylaştıysa ?
Sanırım UnEPK veya Packte Uyuşmayan dosyalar var +shira2 Maxmi Altyapısı ise Maxmiden Şu Envantere Nerden Bakılıyordu Bilemiyorum packe ekledigin herhangi bir client veya pack bozmuş olabilir.
Bilen Biri Buraya Yazsında Çözelim.
Sıkıntı Packlerde Bazılarını UnEPK ile kodladı sanırım packi bozmuş.![]()
Evet birde clienti build edip deneyeceğim

Sorun çözülürse konuyu değiştirebilirsin.Evet birde clienti build edip deneyeceğim![]()
UnEPK bozmuş Onun Yerine Eternexus Kullan Tavsiyem UnEPK Packi Bozuyor.Client build ediliğinde sorun kalmıyor.
Kanıt ;
Build etmeyi bilmeyenler için hazır exe ;
Turkmmo Flood Engelleme
Zaten eter kullanıyorum ben,Build edildiğinde sorun düzeldi.
Paylaşılan packı direk kullanırsak sıkıntı çıkarıyor. Build edilmesi lazım hazır exe verdim diğer yorumda
Kanıt ;
Build etmeyi bilmeyenler için hazır exe ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Turkmmo Flood Engelleme
Sorun çözülürse konuyu değiştirebilirsin.UnEPK bozmuş Onun Yerine Eternexus Kullan Tavsiyem UnEPK Packi Bozuyor.
Zaten eter kullanıyorum ben,Build edildiğinde sorun düzeldi.
Paylaşılan packı direk kullanırsak sıkıntı çıkarıyor. Build edilmesi lazım hazır exe verdim diğer yorumda
Client build ediliğinde sorun kalmıyor.
Kanıt ;![]()
Build etmeyi bilmeyenler için hazır exe ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
z 7 admsın adm
Turkmmo Flood Engelleme
+ beyler bir sorunum var bilgisayardan tüm sistemleri silmiştim ben metin2 kurulum dosyalarımı falan navicat putty filezilla vm virtualbox vs. Virtualboxu tekrar kurdum vdi seçtim + ağ ayarı yaptm başlatırken açılmıyor sorun ne dir ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)