Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[ReisiCengiz] Wslik Server Files (Source Mevcut) 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşşekkürler

Files güzel fakat packta vsc virüsü var kullanmanızı tavsiye etmem :) başta güzeldi virüsü görünce sildim direk :)

Virustotallerde bişey çıkmadı kardeşim
Onlarda çıkmaz bu eski bi virüs pc ye bulaştımı tüm exe lere vsc tarzı virüsler dağıtıyor 360 la bi tarat anlarsın kendi pc nide tarat o virüsle durma bende filesin sahibinin paylaştığı packı indirip ondan metin2.exe ve video daki exe leri değiştirdim virüsü temizledim neyse bu arada allah var yukarda files on numara şu koca forumda bukadar stabil hatası az olanı buldumya tebrik ediyorum yani güzel yapmışsın :) <3 bu arada filesde gördüğünüz bi hata varmıdır ben kullandıkca görürsem fixliyeceğim sizin bilginiz varsa onlarda aklımda bulunsun <3

Onlarda çıkmaz bu eski bi virüs pc ye bulaştımı tüm exe lere vsc tarzı virüsler dağıtıyor 360 la bi tarat anlarsın kendi pc nide tarat o virüsle durma bende filesin sahibinin paylaştığı packı indirip ondan metin2.exe ve video daki exe leri değiştirdim virüsü temizledim neyse bu arada allah var yukarda files on numara şu koca forumda bukadar stabil hatası az olanı buldumya tebrik ediyorum yani güzel yapmışsın :) <3 bu arada filesde gördüğünüz bi hata varmıdır ben kullandıkca görürsem fixliyeceğim sizin bilginiz varsa onlarda aklımda bulunsun <3
Teşekkür ediyorum aslında daha güzel halini paylasicaktim ama bazı kişisel sebeplerden paylasmadim. Paylassam piyasada bi çok insan bu çilesi kullanacaktı. Hayırlısı olsun ama. Filesde sorun hatırlamıyorum şuanda ama illaki ufak tefek seyler var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri