- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşşekkürler
- Konular
- 108
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- 9,619
- DevLira
- 21
Virustotallerde bişey çıkmadı kardeşimFiles güzel fakat packta vsc virüsü var kullanmanızı tavsiye etmembaşta güzeldi virüsü görünce sildim direk
![]()
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Onlarda çıkmaz bu eski bi virüs pc ye bulaştımı tüm exe lere vsc tarzı virüsler dağıtıyor 360 la bi tarat anlarsın kendi pc nide tarat o virüsle durma bende filesin sahibinin paylaştığı packı indirip ondan metin2.exe ve video daki exe leri değiştirdim virüsü temizledim neyse bu arada allah var yukarda files on numara şu koca forumda bukadar stabil hatası az olanı buldumya tebrik ediyorum yani güzel yapmışsınVirustotallerde bişey çıkmadı kardeşim
<3 bu arada filesde gördüğünüz bi hata varmıdır ben kullandıkca görürsem fixliyeceğim sizin bilginiz varsa onlarda aklımda bulunsun <3- Katılım
- 15 Mar 2016
- Konular
- 108
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- 9,619
- DevLira
- 21
Teşekkür ediyorum aslında daha güzel halini paylasicaktim ama bazı kişisel sebeplerden paylasmadim. Paylassam piyasada bi çok insan bu çilesi kullanacaktı. Hayırlısı olsun ama. Filesde sorun hatırlamıyorum şuanda ama illaki ufak tefek seyler var.Onlarda çıkmaz bu eski bi virüs pc ye bulaştımı tüm exe lere vsc tarzı virüsler dağıtıyor 360 la bi tarat anlarsın kendi pc nide tarat o virüsle durma bende filesin sahibinin paylaştığı packı indirip ondan metin2.exe ve video daki exe leri değiştirdim virüsü temizledim neyse bu arada allah var yukarda files on numara şu koca forumda bukadar stabil hatası az olanı buldumya tebrik ediyorum yani güzel yapmışsın<3 bu arada filesde gördüğünüz bi hata varmıdır ben kullandıkca görürsem fixliyeceğim sizin bilginiz varsa onlarda aklımda bulunsun <3
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)