HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
++++
Turkmmo Flood Engelleme
Turkmmo Flood Engelleme
Damagelerse düzenleme yapamadim diğer işlemler uygulandıdostum biyolog vs tek tıkmı ? birde gereksiz efsunlar kaldırılmısmı damageler eşitmi ?
biyolog tek tık da bug var örneğin %10 karakter güçle savunma işlemiyor++++
Turkmmo Flood Engelleme
Damagelerse düzenleme yapamadim diğer işlemler uygulandı
filesa güncelleme gelicek mi ?
biyolog tek tık da bug var örneğin %10 karakter güçle savunma işlemiyor
filesa güncelleme gelicek mi ?
noo
Cengiz reis, Simdi filesi indirip sanal sunucuya(Virtual Box'a kuracagım ama eminim sorunla karşılaşacağım.. :/
Oyunda sunucuyu başlatacağım, filezilla/navicat baglantıları sorunsuz olacak ama pack dan oyunu acarken sorun yaşayacağım "Sunucuya Bağlanırken HATA" alacağım
bu konuda yardımınızı isteyeceğim.
Files özellikleri vs baya kapsamlı emğiniz için teşekkür ederimm..
Oyunda sunucuyu başlatacağım, filezilla/navicat baglantıları sorunsuz olacak ama pack dan oyunu acarken sorun yaşayacağım "Sunucuya Bağlanırken HATA" alacağım
bu konuda yardımınızı isteyeceğim.Files özellikleri vs baya kapsamlı emğiniz için teşekkür ederimm..
2 hafta önce gelseydn yardim ederdim ara verdimCengiz reis, Simdi filesi indirip sanal sunucuya(Virtual Box'a kuracagım ama eminim sorunla karşılaşacağım.. :/
Oyunda sunucuyu başlatacağım, filezilla/navicat baglantıları sorunsuz olacak ama pack dan oyunu acarken sorun yaşayacağım "Sunucuya Bağlanırken HATA" alacağımbu konuda yardımınızı isteyeceğim.
Files özellikleri vs baya kapsamlı emğiniz için teşekkür ederimm..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)