Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bence de sağlığa devam edip ygs-lys den iyi bir puanla bilgisayar okumak daha iyi. Köprü geçerken at değiştirilmez.
Saol
Bana kalırsa sağlıktan devam etmelisin. Ama tabi şöyle de bir durum var. Sağlıkta başarılı olamayacağını düşünüyorsan ve bu iş bana göre değil ben bunu yapamam diyorsan okul değiştirebilirsin. Çünkü herkes sağlıkçı olamaz. Sırf iş ve para için ısrarla yapamadığın bu meslek üzerine gidersen ileride pişman olma ve mesleğinde başarısız olup işsiz kalma ihtimalin çok yüksek olacaktır. Ona göre kendi kafanda düşün ve karar ver gerçekten hangisini istediğine. Ondan sonra okul değiştirir veya değiştirmezsin. Önemli olan senin neyi istediğin ve neyi başarabileceğindir. Bu konuda kendinden başka kimse sana yardımcı olamaz. Umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin...
Son düzenleme:
Bana kalırsa sağlıktan devam etmelisin. Ama tabi şöyle de bir durum var. Sağlıkta başarılı olamayacağını düşünüyorsan ve bu iş bana göre değil ben bunu yapamam diyorsan okul değiştirebilirsin. Çünkü herkes sağlıkçı olamaz. Sırf iş ve para için ısrarla yapamadığın bu meslek üzerine gidersen ileride pişman olma ve mesleğinde başarısız olup işsiz kalma ihtimalin çok yüksek olacaktır. Ona göre kendi kafanda düşün ve karar ver gerçekten hangisini istediğine. Ondan sonra okul değiştirir veya değiştirmezsin. Önemli olan senin neyi istediğin ve neyi başarabileceğindir. Bu konuda kendinden başka kimse sana yardımcı olamaz. Umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin...
Dostum gerçekten çok saol sağlığı seviyorum istekle yapabilecegim bir meslek ama pc de seviyorum ve web site vs. Kurabiliyorum php-html full biliyorum amaç kendimi geliştirmek ama sağlığında seviyorum 😞 ne Yapıcam anlamadım.
Dostum gerçekten çok saol sağlığı seviyorum istekle yapabilecegim bir meslek ama pc de seviyorum ve web site vs. Kurabiliyorum php-html full biliyorum amaç kendimi geliştirmek ama sağlığında seviyorum ğŸËÅ ne Yapıcam anlamadım.
Rica ederim. Rehber öğretmenlerin ile ya da tecrübesine, bilgisine güvendiğin birisiyle konuşursan senin için daha iyi olacaktır. Burada hiç birimiz seni gerçek hayatta tanımıyoruz. O yüzden geleceğini, hayatını etkileyecek bir karar almanı sağlamamız doğru olmaz. Çünkü meslek seçiminde kişiyi tanımak çok önemli bir husustur. Dediğim gibi çevrendekilerden yardım almanı öneririm.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)