OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Abicim ilgi bekliyorum bıktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TouchMyLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 258

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oncelikle herkese Merhabalar. Bu ikinci foruma aynı hatadan yazdığım konudur. İkinci kez yazma nedenim ise tam ayrıntı eklemek istedim.(yönetici arkadaşların işleri kolaylaşsın diye).
: Oncelikle 19Temmuz Salı 2016 Akşamı (Saat olarak net konuşamıyorum), Oyun içi takas Yapmış olduğumuz user hata yaşadım. Yaşadığım hata; O bana Kolye ben ise ona forma verecektim. Ben ona forma oda bana Kolye verdi fakat; benim verdiğim forma da hiçbir sıkıntı olmadı, ancak benim alacak olduğum kolye bana gelmedi. MAGDURUM. Oyun yöneticilerinin yardımlarını bekliyor ve Teşekkür ediyorum. İşte aklıma gelen tüm bilgiler;
-Benim nick : TouchMyLife
-Takas yaptığımız oyuncu : HarDHeaded
-server : Pidge
Ch : 1
Benim alacak olduğum item fakat bana gelmeyi yok olan item : Altın Kolye
Verdiğim ve başarıyla adama giden item : 15Kılıç 5sura 5ninja forma.
Takasın gerçekleştiği yer : Sürgün mağarası
Benim karakterim : sura
Takas yaptığım kişi karakteri : Savaşçı

NOT: BEN ELIMDEN GELDIGINCE OYUN YÖNETİCİLERINE YARDIMCI OLDUM ONLARIN DA BANA YARDIMCI OLMALARINI BİRAN ÖNCE BEKLİYORUM. .

Merhaba

Hesabınıza ait ticaret kayıtlarını incelediğimizde

1) Oyuncuyla gerçekleştirdiğiniz ilk ticaret tarihi: 2016-07-19 19:24:31
2) 2016-07-19 19:24:31 Tarihinde oyuncuya verdiğiniz nesne FC Bavaria Hwang+ (e)
3) 2016-07-19 19:24:31 Tarihinde gerçekleştirilen ticaret kaydında sadece sizin kostüm verdiğiniz görünüyor oyuncudan herhangi bir nesne veya eşya alınmamış.
4) Oyuncuyla gerçekleştirdiğiniz ikinci ticaret tarihi: 2016-07-21 19:55:41
5) 2016-07-21 19:55:41 Tarihinde oyuncuya verdiğiniz nesne Baron Kılıcı+3 Oyuncudan aldığınız eşya Altın Kolye+9

Şuan ticaret kayıtlarında herhangi bir sorun yaşamadığınız görünüyor ayrıca bildirmiş olduğunuz 19 Temmuz tarihindeki ticaret sistemimizde 21 Temmuz olarak gorunuyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri