HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kaç onlineli serverim sırf o slotlar yüzünden kaçlara düşmüştü. o villa buforumda files satmamalı.
paylasım için teşekürlerde villa filesi rami emip bitiriyor ch3 habire düşer her sunucuda olmasada bir cok sunucuda ch dülmesi %100 garanti veriyorum düşücektir önceden satin almıstım kendisi saçma sapan bahanelerle su söle bu söle diye geçiştirip duruyordu diğer sorun ise pelerinle slotlari çekin bakalım sonra slotlara saldırın toplu ve tekli slotlarda dahi hepsi bugludur buguda çözmeniz cok zor kendiside çözemedi zaten
paylasım için teşekürlerde villa filesi rami emip bitiriyor ch3 habire düşer her sunucuda olmasada bir cok sunucuda ch dülmesi %100 garanti veriyorum düşücektir önceden satin almıstım kendisi saçma sapan bahanelerle su söle bu söle diye geçiştirip duruyordu diğer sorun ise pelerinle slotlari çekin bakalım sonra slotlara saldırın toplu ve tekli slotlarda dahi hepsi bugludur buguda çözmeniz cok zor kendiside çözemedi zaten
Sence kendi altyapımı paylaşacak kadar salak mıyım

Turkmmo Flood Engelleme
Linkler kırık.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sitesine upload etmeniz daha mantıklı ve sağlam.
Linkleri bu sefer ben kaldırmadım mega bulut sürücüsünde gözüküyor başka hesaptan bende göremiyorum anlamadım
AnlamanLazim
Files Konusunda Sana Bir Teklifim Var
ADXXFRESH Adlı Skype Adresini Eklersen Konuşalım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...