Merhaba Arkadaşlar,
Size ufak bir sistem paylaşacağım. Öncelikle ne işe yaradığına dair bir açıklama yapmayacağım. Çünkü zaten açık ve net. Envanterde Ep Gösterme Sistemini beğenmediğim için böyle bir sistem yazdım. Çok basit bir şeydir. Benim gibi Envanterde İtem Kilitleme veya Envanterde İtem Silme sistemlerini Yang Gösteriminin yanına taşıyanlar için üst kısmın boş kalmaması için ideal bir sistemdir. Bence güzel görünüyor
Anlatılacak çok fazla bir şey yok. Zaten kod bloğuda çok kısadır. Direk bir görüntü ve dosyaları vereceğim.
Dosyada anlatım ve hazır dosyalar mevcuttur. Hazır dosyalardan bakarak yapabilirsiniz.
İndirme Linki:
Virüs Total:
Bir teşekkürü çok görmeyin. Umarın işinize yarar.
Size ufak bir sistem paylaşacağım. Öncelikle ne işe yaradığına dair bir açıklama yapmayacağım. Çünkü zaten açık ve net. Envanterde Ep Gösterme Sistemini beğenmediğim için böyle bir sistem yazdım. Çok basit bir şeydir. Benim gibi Envanterde İtem Kilitleme veya Envanterde İtem Silme sistemlerini Yang Gösteriminin yanına taşıyanlar için üst kısmın boş kalmaması için ideal bir sistemdir. Bence güzel görünüyor

Anlatılacak çok fazla bir şey yok. Zaten kod bloğuda çok kısadır. Direk bir görüntü ve dosyaları vereceğim.
Dosyada anlatım ve hazır dosyalar mevcuttur. Hazır dosyalardan bakarak yapabilirsiniz.
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bir teşekkürü çok görmeyin. Umarın işinize yarar.
Teşşekürler Taha boş kalmaması için kullanılabilir.
Bende boş kalmaması için yapmıştım. Boş duracağına bir işe yarasın

Turkmmo Flood Engelleme
şuki +1
![]()
Teşekkür ederim.
şuki +1
![]()
Sende envanterde online durumunu paylassan ne iyi olur ama haa

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)