InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Butun yetkililere

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clasninjaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 568

Clasninjaa

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 11 Ay
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Arkadaslar Ben ClaSsNinjaa uzun zamandir oyundayim bir sorunla karsi karsiya kaldim defalarca ticket atmama ragmen kimse ilgilenmedi yetkililer icin konusuyorum biyolog gorevinde kemgoz mucevherine gectim fakat gorev gorunmuyor hic bir sekilde yok ticketlerde cvp olarak sunu soyluyorlar biyolog calismasi var halledecez Ayni gorevi bir cok kisi yapmakta + mac tahmini sonucunu hildigim halde 5 kristalim gelmedi bu benim karekterlerime yapilan sahsi bir cezami oluyor sizce Anlam veremiyorum ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
OoKARADAYIoO. :) uye olabildim sonunda demek Shorty kendisi yazsin dedi geldim bende yazdim dur bakim kim ilgilenecek

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biyolog görevleriyle ilgili sorunlar hakkında bilgimiz var bununla ilgili çalışmayı en kısa sürede yapmayı hedefliyoruz.

BU sorun en kısa surede bitse ıyı olur 5 aydır bu sekıl bende + turkıye ispanya mac tahmını 3-0 bildim onemlı olan 5 krıstal deyıl HAk edilenin yerıne gelmesi NİCK: Aspendos facebookda zaten yorumum durmakta.....turkıye-0-ıspanya-3 nick Aspendos keith
· · 17 Haziran, 17:58

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri