bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

[ Şebnem Aktif Efekti ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frozen Shower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1V2JbB.png

kodların alıntı olduğu, bu soruna bile çözüm üretemediğin nereden belli. hiç birşey bilmiyorsunuz. forumda metin2dev'den elitepvpersten alıp hava yapıyorsunuz. vegasla konuşup sorunu çözdüm ancak siz bunun çözüm önerisini sunana kadar bekleyeceğim. eğer birşey bildiğinizi iddia ediyorsanız kanıtlayın. iyi günler dilerim.

kodların alıntı olduğu, bu soruna bile çözüm üretemediğin nereden belli. hiç birşey bilmiyorsunuz. forumda metin2dev'den elitepvpersten alıp hava yapıyorsunuz. vegasla konuşup sorunu çözdüm ancak siz bunun çözüm önerisini sunana kadar bekleyeceğim. eğer birşey bildiğinizi iddia ediyorsanız kanıtlayın. iyi günler dilerim.
burdaki amaç birşeyler bildiğini iddia etmek değil ki adam paylaşmış sorunu çözdürdüysen çözümünü yazda bilinçlenelim bizde
bu arada birader şu avatar resmindeki hatun kim

burada sorun benim 2 haftadır bu sorun hakkında yardım istemem ve kimsenin yardım etmemesi.

hatunu tanımıyorum kanki .d

burada sorun benim 2 haftadır bu sorun hakkında yardım istemem ve kimsenin yardım etmemesi.

hatunu tanımıyorum kanki .d

o konuda haklısın peşinden koşturulmasından zevk mi alıyorlar nedir anlamadım veya herşeyin hazırına konmayın birazda siz araştırıp içerik üretin demişti birisi bir yorumunda bana demedi ama utanırdım bana deseydi :)
google a yazayım nasıl developer olunur diye 2 - 3 güne görüşeceğiz sizle :)

ölünce kaybolma fixinde arat dediğin kod bloğundan nerdeyse 4-5 tane var ilk hangisine eklencek o kod

//ayarladım

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri