Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
benim yazdıklarımda bir sorun yoktu konudaki paylaşımıda yanıltmıyordu zaten düzgün olarak konu da paylaşıldı.
biz her konu hakkında konuşurken mesajlarımız silenecekse o halde hiç birşey paylaşmayıp mesaj yazmayalım ne gerek ?
birde bu tür fevri davranışlarınız ile gerçekten üyeleri paylaşımdan soğutuyorsunuz, gerçekten kendi paylaştığımız konu altında 2 kelime yazı yazamayacaksak nerede bu forumlaşma.
birazdan üyelere hak verin. hep editörlerinize değil. haksız bişey yapıyor burda. hala bizi haksız cıkarma durumundasınız. insiyatifiniz bu olmamalı. benim düşüncem budur.
Bir kez daha söylüyorum konu altından konuyu saptıran , konuyu amacından uzaklaştıran mesajlar yazıldığında bölüm editörleri gerek gördüğü durumda temizler buna hakkı vardır.
biz her konu hakkında konuşurken mesajlarımız silenecekse o halde hiç birşey paylaşmayıp mesaj yazmayalım ne gerek ?
Her konu hakkında metin2 development bölümün de konuşamazsınız bu bölümün ciddiyetini kavrayamamışsınız demek ki kaldı ki kimseyi sık boğaz edecek davranışta bulunmuyor forumun yetkilileri alternatif bölümler ve alanlar var ve mevcut herşeyi her aklınıza geleni bu tür ciddiyet içeren bir alanda yapmanız pekte kabul edilebilir bir durum değil bu yüzden bölüm editörümüzün yaptığı işlem doğru forumda yetkililerin fevri davranışları yok her şey kurallar çerçevesinde gerçekleşiyor. aksi bir durumda bunları bu tür alanlarda değil bölümün adminlerine özel mesajlar ile iletirsiniz kimsenin kimseye işini öğretmesine gerek yok.
Konu altından tartışma istemiyorum.
Sportta da aynısı vardı bugun tam açıklaması: ninjada ölünce bida kalktığında şebnemler efekt yukarıda gözükmemesiydi ama defanslardan yönde sorun yoktu karakter atıp gelince şebnemler gözüküyordu
Sportta da aynısı vardı bugun tam açıklaması: ninjada ölünce bida kalktığında şebnemler efekt yukarıda gözükmemesiydi ama defanslardan yönde sorun yoktu karakter atıp gelince şebnemler gözüküyordu
Ninjadaki sorun kamu yu basınca ortaya çıkıyor.Karekter görünmez oluyor efekt te gözükmüyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)