xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilişim Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reinamt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 500

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Game Hosting Sahipleri.

Uzun Ömürlü Bir Pvp Serverım Kurmayı Düşünüyorum Bunun İçinde İyi Bir Game Hosting Aramaktayım
Fakat Bir Önceki Firmalarla Yaşadığım Sıkıntılardan Dolayı Hiç bir firma güvenemiyorum.

bravemetin2.com , Bravemt2.org , bravemt2.com , reinamt2.com Olarak Açtığım bu 4 Oyunda Ya Fileslerde bir Sorun yaşadım yada oyunun koruma sistemi ile Ve hepsinde Param Boşa Gitti. Ve Şöyle Bir şey arıyorum

Bana 1 Hafta Denemesi Süresi Vere bilecek bir game hosting arıyorum. Ve eğer sorunsuz bir şekilde ilerse oyun ücrettini ödeyeceğim ve 30 Günlük Sürecim 7 Gün Deneme 22 Günü İse Ücretini Ödediğim Bir şekilde Devamını Sağlayacağım Eğer BU konuda bana yardımcı ola bilecek game hostingler mevcutsa onlarla çalışmayı Çok isterim.

Merhabalar, Size deneme süreci veremeyiz fakat, Koruma ve Filesimize güveniyoruz isterseniz bir inceleyin 1GB'lik Paket fiyat olarak uygun beğenmezseniz çokta paranız gitmiş olmaz şimdilik elimden gelen malesef bu saygılarımı sunarım.

merhabalar, size deneme süreci veremeyiz fakat, koruma ve filesimize güveniyoruz isterseniz bir inceleyin 1gb'lik paket fiyat olarak uygun beğenmezseniz çokta paranız gitmiş olmaz şimdilik elimden gelen malesef bu saygılarımı sunarım.

1 gb ile uzun ömürlü bir sunucu aça bileceğimi düşünmüyorum

Merhabalar,

Özel mesaj ile bilgilendirme sağlanmıştır.
Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılar,
www.cetinbilisim.net

aradığını bulursan bizide bilgilendir kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri