Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler beğendim
Teşekkür Ederim
[FONT="]Paylaşılmıştı toplu şekilde bunlar ama anlatım Türkçe değildi böylesi daha iyi olmuş Ellerine Sağlık[/FONT]
Ne Bileyim Aga Garip Geliyor Türkiye Forumunda Türkçe Paylaşılmalı Direk Söküp Önümüze Koyuyorlar .d
Teşekkürler
Teşekkürler
Sistem Gayet Güzel Acaba Bunun Pet İçin Olan Şeklini Felanda Yapıla Bilirmi Yapılırsa Güzel Olur
Aynen Çok Mantıklı Yapılabilir Yaparsam paylaşırım Saten
Aynen Çok Mantıklı Yapılabilir Yaparsam paylaşırım Saten
Pette Amaç saten adam istediği pet çıkasıya kadar uğraşması yani kolaylık sağlanır bu sistemle bence
şahsi fikrim
Pette Amaç saten adam istediği pet çıkasıya kadar uğraşması yani kolaylık sağlanır bu sistemle benceşahsi fikrim
Benim Aklıma Şöyle geldi Başlangıçda Özelliksiz yada +500Hp veren Petler Fln Oluyorla Kendisi Böyle Seçebilir Yoksa Dediğine Sonuna Kadar Katılıyorum..
Yada Normal Olur Tüm Petlerim Özellkleri Aynı Olur Bu Nesneyi Bulmak Zor Olur Şahıs Kendisi Seçer .d
Benim Aklıma Şöyle geldi Başlangıçda Özelliksiz yada +500Hp veren Petler Fln Oluyorla Kendisi Böyle Seçebilir Yoksa Dediğine Sonuna Kadar Katılıyorum..
Yada Normal Olur Tüm Petlerim Özellkleri Aynı Olur Bu Nesneyi Bulmak Zor Olur Şahıs Kendisi Seçer .d
Özellikler aynı, zor düşse bile yanı adam porki sevmez porki çıkar bune lan der tekrar uğraşır,İstediği direk çıkarsa keyfi kalmaz.Başlangıç peti olarakda 3 saatlik belirli 2 3 pet de makul olabilir
Zevk Meselesi Özellikler aynı, zor düşse bile yanı adam porki sevmez porki çıkar bune lan der tekrar uğraşır,İstediği direk çıkarsa keyfi kalmaz.Başlangıç peti olarakda 3 saatlik belirli 2 3 pet de makul olabilirZevk Meselesi
Hayır o pet olayı ws lik pvp ler için iyi ola bilir sonuçta ws lik swde hangi petin olduğu onemli değil Veya Başlangıçta o Muhure 3-4 Adet pet Koraysın İsteyen Onla Başlar Bide Levelli Pet sistemi varsa Çok Manıklı bir olay olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)