xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Python--C++] Özel item efekt Sistemi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sevimli271
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu sahibi konusuna virustotal ekleyecek İndirmek isteyenler tek tek sayfada virüstotal aramaz.Anlatım zorunlu bilen ekler bilmeyen eklemez gibi bir mantık söz konusu dahi olamaz.

Anlatım içinde Mevcut Virüstotal Eklendi.

Mevcut olan rar içerisinde anlatımı mevcut 2 gram ingilizce bilgisi olan ekleyebilir veyahut bknz 'Google Çeviri' ,
Buraya özel olarak anlatım eklemesine gerek yok ve mod olarak sana söyledim virüs totalı konuya eklersin diye burda sayfalarca virüs total arayacak kişi yok zaten

O zaman konuya "anlatıma gerek yok bilen ekler" gibi bir cümle kurulmayıp "anlatım rar" içindedir gibi bir cümle kurmak daha mantıklı değilmidir ? Madem konuda .rar içinde bir anlatım var neden "Anlatıma gerek yok bilen ekler" gibi bir cümle kuruluyor önce bunu düşünün.Ayrıca onlarca kişi virüstotal aramıya bilir tek bir arayan bile olsa virüstotal konuya eklenmesi zorunludur bu bu kadar gözde büyütülecek bir durum değil 2 dakika vakit almayacak birşey.

Son düzenleme:
Mevcut olan rar içerisinde anlatımı mevcut 2 gram ingilizce bilgisi olan ekleyebilir veyahut bknz 'Google Çeviri' ,
Buraya özel olarak anlatım eklemesine gerek yok ve mod olarak sana söyledim virüs totalı konuya eklersin diye burda sayfalarca virüs total arayacak kişi yok zaten

Bahsettiği kişi bölümün editörü isterse kanıt ister isterse kendisi ekler buna sen karışacak değilsin ya? Kimsenin görevini kimseye öğretmeye çalışma herkes görevini yapıyor daha fazla uzatmaya gerek yok

O zaman konuya "anlatıma gerek yok bilen ekler" gibi bir cümle kurulmayıp "anlatım rar" içindedir gibi bir cümle kurmak daha mantıklı değilmidir ? Madem konuda .rar içinde bir anlatım var neden "Anlatıma gerek yok bilen ekler" gibi bir cümle kuruluyor önce bunu düşünün.Ayrıca onlarca kişi virüstotal aramıya bilir tek bir arayan bile olsa virüstotal konuya eklenmesi zorunludur bu bukadar gözde büyütülecek bir durum değil 2 dakika vakit almayacak birşey.

Konumun Daha fazla kirletilmesini İstemiyorum. Rar içinde anlatım mevcut. Ve virüstotal eklendi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri