shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Pc oyunda kasıyor fps lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan birtanozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 536

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İşlemci: AMD FX-8300 Eight-Core Processor
Ram: DDR3 8 GB 2133 hızda
Anakart: MSI 970 GAMİNG (MS-7693) AM3+SOKETLİ 2133 hızda
Monitör: 1440X900 en fazla çözünürlüğü var
Ekran kartı: ATI HD5450
Psu: 1000 WT
Hardisk yerine SSD kullanyorm hızlı diye sadece 1 tane oynadğm oyun var ve 3-5 program su an bile 90 gb yer var
Bütün Driverlerım da güncel

NOT: Arkadaslar ilginç olan ben oynadığım oyunda 80 fps almama rağmen bilgisayar kasıyor baktımda bazı kişiler şöyle yazmış anakartla işlemcinin uyuşmamasından kasıyordur falan.Benim bilgisayarım bileşenleri uyuşmuyormu çakışıyormu anakart işlemci ram v.s yoksa tek sorun şu an takılı olan ekran kartından mı ama ekran kartından olsa 80 fps alıp kasmaz bilgisayarım lütfen bilgisi olan uzman arkadaşlar yorum yaparsa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.

NOT: Sistemime göre max: 650 tl ye kadar oyun video render için ekran kartı önerirmisiniz eğer sadece sorunum ekran kartındansa :)

Son düzenleme:
Sistemin kötü değil aslında ATI Radeon ekran kartlarının ince ayarlarını kendin yapıyorsun bilgisayarına göre.. Araştırıp bir dene derim
İşlemci: AMD FX-8300 Eight-Core Processor
Ram: DDR3 8 GB 2133 hızda
Anakart: MSI 970 GAMİNG (MS-7693) AM3+SOKETLİ 2133 hızda
Monitör: 1440X900 en fazla çözünürlüğü var
Ekran kartı: ATI HD5450
Psu: 1000 WT
Hardisk yerine SSD kullanıyorum hızlı diye sadece 1 tane oynadığım oyun var ve 3-5 program su an bile 90 gb yer var

NOT: Arkadaslar ilginç olan ben oynadığım oyunda 80 fps almama rağmen bilgisayar kasıyor baktımda bazı kişiler şöyle yazmış anakartla işlemcinin uyuşmamasından kasıyordur falan.Benim bilgisayarım bileşenleri uyuşmuyormu çakışıyormu anakart işlemci ram v.s yoksa tek sorun şu an takılı olan ekran kartından mı ama ekran kartından olsa 80 fps alıp kasmaz bilgisayarım lütfen bilgisi olan uzman arkadaşlar yorum yaparsa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.

NOT: Sistemime göre max: 650 tl ye kadar oyun video render için ekran kartı önerirmisiniz eğer sadece sorunum ekran kartındansa :)

Bilgisayarın driverları güncel mi ?

Hepsi güncel kardeşim ......

Turkmmo Flood Engelleme

Sistemin kötü değil aslında ATI Radeon ekran kartlarının ince ayarlarını kendin yapıyorsun bilgisayarına göre.. Araştırıp bir dene derim

Kardeşim ince ayar yapmama rağmen kasıyor ekran kartı çok eski oyun oynamakta sıkıntı yok ama iş video ya geçince patates :) benim anlamadığım nokta şu video cekersen en az 80 fps alıyorum ama kasıyor oyun o fps ye rağmen acaba tek sorun ekran kartında mı bütün driverlerim güncel sistemimde gayet iyi ram olsun işlemcim olsun ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri