PyThon tabanı dedim yukarda,C++ tabanı önceden vardı elimde .
Sorunsuzdur , sorun çıkarsa çözeriz.
marektede pyhton tabanı pyhton tabanı olunca sorun olmuyormu anlamadımki dedigim bir hata mevcutmu onu çözdünmü diye soruyorum pyhton tabanı dıyorusun c++ vardı diyorsun ne demek istedigini anlamadım.marekten aldıysan sistemde sorun mevcut.
Bahsettiğin hata c++ kaynaklı,sistemi denemeden direk yorum atıyorsun.marektede pyhton tabanı pyhton tabanı olunca sorun olmuyormu anlamadımki dedigim bir hata mevcutmu onu çözdünmü diye soruyorum pyhton tabanı dıyorusun c++ vardı diyorsun ne demek istedigini anlamadım.marekten aldıysan sistemde sorun mevcut.
marektede pyhton tabanı pyhton tabanı olunca sorun olmuyormu anlamadımki dedigim bir hata mevcutmu onu çözdünmü diye soruyorum pyhton tabanı dıyorusun c++ vardı diyorsun ne demek istedigini anlamadım.marekten aldıysan sistemde sorun mevcut.
arayüz alıntı kodlama bana ait diyor.
Bahsettiğin hata c++ kaynaklı,sistemi denemeden direk yorum atıyorsun.
GALİBA ARADAKI FARKDA SUAN OLANDA EKSIK VAR YADA FAZLALIK GOZUME CARPAN BUNLAR NE KDAR DOGRU BILELEMDE
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BURDAN BAKARSINIZ BI KİTMİR VE KARACA45
Bahsettiğin hata c++ kaynaklı,sistemi denemeden direk yorum atıyorsun.
dedigimi yanlıs anladın
dememdeki amac eger mevcutsa bilen biri yada bizler bakar çözer sorunsuz hale getiririz diye demiştim
yadavarsa kullanacak ona göre kullanırdı
ah bu smiller olmayınca 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)