- Konular
- 29
- Online süresi
- 8h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sabit ip server kurdum sysinstall'a +6 lı ip yazdım. Serverinfo.py'yi de +6 lı İP ile düzenledim. Ben kendi bilgisayarımdan kendi İP'im olduğu için oyuna her türlü girebiliyorum fakat arkadaşım yazmış olduğum +6'lı İP ile giremiyor. Bir kaç yerde okudum ipadresim diye bir siteden İP adresimi öğrenip serverinfo.py yi tekrardan düzenledim fakat yine giremiyor. "Sunucuya bağlanırken hata" sı alıyorum. Modemden portlarda etkin. Sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim... Bir de başka bir forumda bir yorumda bahsedilmişti.
" Sen +6lı ipden gireceksin başkaları senin ipadresim'den aldığın ip ile girecek o da olmazsa server console sine sv_lan 0 yap düzelir oda olmadı kurarken hata yapmışsındır baştan kur " şeklinde bir yorum vardı server console sine kısmını açıklayabilir misiniz ? :02.47-tranquillity: sv_lan kısmını nasıl düzenleyebilirim ? :02.47-tranquillity:
Yardımcı olun lütfen...
" Sen +6lı ipden gireceksin başkaları senin ipadresim'den aldığın ip ile girecek o da olmazsa server console sine sv_lan 0 yap düzelir oda olmadı kurarken hata yapmışsındır baştan kur " şeklinde bir yorum vardı server console sine kısmını açıklayabilir misiniz ? :02.47-tranquillity: sv_lan kısmını nasıl düzenleyebilirim ? :02.47-tranquillity:
Yardımcı olun lütfen...