raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sabit İP Server Acil Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihj1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 248

fatihj1997

Level 3
TM Üye
Konular
29
Online süresi
8h 15m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
101
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sabit ip server kurdum. Server benim bilgisayara kurulu. Bunu baska bilgisayara aktarabilme gibi bir durum var mı ? Mesela ben serveri açamadığım zamanlarda o kendi bilgisayarından servere start verebilecek... Yardımcı olursanız sevinirim..

GünceL Yardımınızı bekliyorum.

++++ guncelll.... yardimci olacak yok mu ?

wmvare ya da virtual machine üzerinden kurmuş olduğunuz local (yerel) sunucuya başka bir cihazdan start veremezsiniz, eğer ki sanal (vps/vds) ya da fiziksel bir sunucunuz yoksa ssh veya esxi üzerinden bağlanmadığınız takdirde start verebilme şansınız yoktur.

zaten bash dosyanızı ancak ssh üzerinden okutabilirsiniz (baslat.sh / start.sh gibi)

eğer ki test serverınızın kurulu olduğu bilgisayara, örneğin hamachi yüklerseniz 5 farklı bilgisayar üzerinden IP ve PW girerek bağlanabilirsiniz. Tavsiyem küçük çaplı bir bilişimden bütçenize uygun bölümlendirilmiş bir vps alıp işlemlerinizi halletmenizdir.

wmvare ya da virtual machine üzerinden kurmuş olduğunuz local (yerel) sunucuya başka bir cihazdan start veremezsiniz, eğer ki sanal (vps/vds) ya da fiziksel bir sunucunuz yoksa ssh veya esxi üzerinden bağlanmadığınız takdirde start verebilme şansınız yoktur.

zaten bash dosyanızı ancak ssh üzerinden okutabilirsiniz (baslat.sh / start.sh gibi)

eğer ki test serverınızın kurulu olduğu bilgisayara, örneğin hamachi yüklerseniz 5 farklı bilgisayar üzerinden IP ve PW girerek bağlanabilirsiniz. Tavsiyem küçük çaplı bir bilişimden bütçenize uygun bölümlendirilmiş bir vps alıp işlemlerinizi halletmenizdir.

Dostum yazdıkların gayet açıklayıcı ama ben pek birşey anlamasam da güzel yorumun için eline koluna sağlık zaten bu tür terimlerle aram pek iyi değildir şuanlık vaktim olmadığı için bilişimden sunucu almayı düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda o da olur inşallah güzel yorumun için tekrardan teşekkür ederim...:tesekkurler:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri