Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 Sabit İp Files YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkay3546
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 746

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Beyler.Ben kendi bilgisayarımda bi server kurayım dedim.Ve kurdumda girdim baktım güzel olyor sora sabit ipye taşıyayım insanlarla oynuyalım dedim portlar hostinger duc dns fln hepsini halletim.(Bu arada serveri VirtualBox'la Açdım)Ondan Sora Siteyi filezillaya editleyip attım ve server sitesi açıdlı fakat hatalı yani sayfa yarım kaldı araştırdım örendimki her files sabit ipli servera uymuyormuş sora sabit ip için direk servera kurup serveri açabileceğim bi files bulamadım.Arkadaşlar eğer bildiğiniz SABİT İP için böle düzenli basit emek server filesi varsa lütfen verin sabit ipli servera uysun ama.ben onu servera filezziladan ekliyim puttyden ekliyim sora packını editliyip siteyi oluşturayım.Varsa bildiğiniz bi files söleyin yardıma ihtiyacım var.[YARDIM]:mad::frown::confused:

Merhaba Beyler.Ben kendi bilgisayarımda bi server kurayım dedim.Ve kurdumda girdim baktım güzel olyor sora sabit ipye taşıyayım insanlarla oynuyalım dedim portlar hostinger duc dns fln hepsini halletim.(Bu arada serveri VirtualBox'la Açdım)Ondan Sora Siteyi filezillaya editleyip attım ve server sitesi açıdlı fakat hatalı yani sayfa yarım kaldı araştırdım örendimki her files sabit ipli servera uymuyormuş sora sabit ip için direk servera kurup serveri açabileceğim bi files bulamadım.Arkadaşlar eğer bildiğiniz SABİT İP için böle düzenli basit emek server filesi varsa lütfen verin sabit ipli servera uysun ama.ben onu servera filezziladan ekliyim puttyden ekliyim sora packını editliyip siteyi oluşturayım.Varsa bildiğiniz bi files söleyin yardıma ihtiyacım var.[YARDIM]:mad::frown::confused:
uymuyor diye birşey yok dostum sadece port numarası yüzünden sen portmap ile açtığın port bir olmuyor portmap'daki portları root dosyanı aç locale dosyasına gir ch portlarında yazan portları portmap'daki portlarla değiştir start ver ozaman giriş yapabilirler öyle ona uygun portu olan files arama yani ayritten 3306 portu aç nedendir bilmiyorum bu port olmadan açılmıyor kolay gelsin sana ben baya uğrastım bunun için baya baya çünkü eskisi gibi dğeil eskiden sadece hamachi ip bağlanması yetiyordu girecek kisinin şimdi portmapıydı appserv'dı modeme port açmasıydı felan ölüm yani

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri