Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yeni nesil Android'in ismi belli oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dazu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 234

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İnternet devi Google, San Francisco'da düzenlediği I/O 2016 geliştiriciler konferansı kapsamında oldukça ilginç bir duyuru gerçekleştirmiş ve yeni nesil mobil işletim sistemi Android N'in ismi için kullanıcılardan yardım alacağını açıklamıştı. Bu konuda Türkçe sayfa da hazırlayan ve "Android'in bir sonraki sürümünün adının ne olacağına karar vermeye çalışıyoruz. N harfiyle başlayan güzel fikirleriniz var mı?" şeklinde bir mesaj ile sizlerden gelen önerileri toplayan şirket, sonunda seçilen ismi resmi olarak açıkladı. Şimdiye kadar Android N şeklinde bilinen işletim sistemi, bundan sonra "Android Nougat (Türkçe'de Koz Helvası şeklinde geçiyor)" olarak geçecek ve böylece bir gizem daha son bulmuş olacak.

İlginç olarak yeni Android ismi Nougat'ı resmi Snapchat hesabından duyuran Google, "Nutella" bekleyenleri hayal kırılığına uğratsa da sonunda kararını vermiş oldu. İşletim sisteminin resmi olarak kullanıma sunulması içinse önümüzdeki sonbahar aylarının beklenmesi gerekiyor.

yeni-nesil-androidin-ismi-belli-oldu-860x484.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri