kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Enerjiler sorunlu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan profcuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 638

profcuk

Level 1
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Enerjiler sorunsuz ve aktif diyosun gm %10 diyosun eyvallah.
60 ciftel savunmam var. bildiğim kadarıyla 60 'ın %10 u 66 yapıyor.
Enerji bastığım halde yine 60
Savaşçı savunmam 80 enerji basıyorum 83 oluyor bu nasil %10 oluyo onu anlamadım ben.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Örnek vereyim enerjisiz 90 savaşçı savunman mevcut tüm savaşçı savunmaları 1. 2. 3. 4. veya 5. efsun da %10 etki eder ve savunman 99 olur.Başka bir örnek vereyim enerjisiz 90 savaşçı savunman var ama savaşçı savunmaları 6. veya 7. efsunlarda enerji bastığın zaman savaşçı savunman 90 olarak kalacaktır.Başka bir örnek daha vereyim enerjisiz 70 savaşçı savunman mevcut 4 tane savaşçı savunması 1. 2. 3. 4. veya 5. efsunda böyle olunca 4x15 60 yapıyor 10 savaşçı savunma da kemerden almışsın enerji bastığın zaman savaşçı savunman 76 olacaktır çünkü enerji sadece 1. 2. 3. 4. ve 5. efsunlara etki eder yani enerji bastığın zaman envanterin sağ kısmında savunmalarının vs. yazdığı bölümde bulunan özellikler kesinlikle %10 artacak diye bir şey yok yukarıda yazdığım örnekler de neden artmadığını,neden arttığını belirttim.

Teşekürler çok güzel açıkladın bu sefer anladım.
Sen gm olmalısın bnce her sorusumda cevap verdin.
Ama yine saçma bnce eski sistem iyidi herkezde şikayetçi ve herkez sura olcak :)
Savaşçı savunmam 80 enerji basıyorum 83 oluyor bu nasil %10 oluyo onu anlamadım ben.

bıldıgım kadarı ıle enerjı ılk 5 efsuna etkı edıyor

Aynı sorun bende var karakter savlar 99 oluyordu şuan 92 hepsi

bıldıgım kadarı ıle enerjı ılk 5 efsuna etkı edıyor
Pidge sunucusunun efsun sistemi kılıç + karekter önceden zırh ve kolyedeki aynı 15 karekter savunması enerjiyle 6 artıyordu şuanda 3

Savunmanın kaç olduğu önemli değil.Enerji 1. 2. 3. 4. ve 5. efsuna etki eder.Şu an enerji şu şekilde işliyor: senden örnek vereyim 60 çift-el savunması var yazmışsın eğer bu savunmalar üstte belirttiğim şekilde 1. 2. 3. 4. veya 5. efsunlar da yer alsaydılar birinci çift-el savunması için +1 fazla,ikinci çift-el savunması için +2 fazla,üçüncü çift-el savunması için +1 fazla,dördüncü çift-el savunması için +2 fazla özellik gelirdi sonuç olarak çift-el savunman 66 olurdu.

Üstte yazdıkları mı tekrar belirteyim: savunmanın kaç olduğu önemli değil. +3 artma nedeni 1. 2. 3. 4. veya 5. efsunlar da sadece 2 adet savaşçı savunmanın bulunması. yanlış düşünüyorsun enerji sadece kullanılan eşyalara etki ediyor ve etki etmesi için etki etmesini istediğin özelliğin 1. 2. 3. 4. veya 5. efsunda bulunması gerekiyor yani senin enerjisiz savunmana %10 enerji etki etmiyor.

Pidge sunucusunun efsun sistemi kılıç + karekter önceden zırh ve kolyedeki aynı 15 karekter savunması enerjiyle 6 artıyordu şuanda 3
Eskiden enerji basıldığında %10 oranında özellikler artıyordu ardından evcil hayvan çağırdığınız zaman %10 daha artıyordu o bir hataymış bu hata düzeltildi hatasız olması gereken böyle yanlış bilmiyorsam.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri